Тепер на Буковині 2 президента обласного осередку ФБУ?

4

Резонансна історія з двома «Звітно-виборчими Конференціями» обласного осередку Федерації боксу України, про які ми повідомляли раніше, отримала продовження.

Box-obl-feder-logo-mini

Керівник міської федерації боксу Володимир Загурський надав копію листа, в якому Федерація боксу України, за підписом президента Продивуса В. С., вітає його з обранням на посаду президента Чернівецького обласного осередку Федерації боксу України. У цей же час, звісно, керівником обласного осередку продовжує вважати себе і Віталій Бєляєв, якого не переобрали відповідно до вимог Положення ЧОО ФБУ.

Водночас, Володимир Загурський висловив офіційні претензії порталу SportBuk.com та особисто автору цих рядків за матеріал про ті «Звітно-виборчі Конференції», який, на його думку, містив недостовірну інформацію.

До вашої уваги відповідний лист від 12.04.2016 р. (без номеру).

Головному редактору інтернет-порталу
«Буковинський спортивний портал SportBuk.com»
Мазурашу Г. Г.

ЗАЯВА
про спростування поширеної недостовірної інформації

31 березня 2016 року на інтернет-порталі «Буковинський спортивний портал SportBuk.com» в статті під назвою ««Рейдерська атака» на буковинський осередок Федерації боксу України?» було поширено інформацію, яка є недостовірною, принижує мою ділову репутацію і порочить мою честь та гідність.

Інформацію було поширено невизначеному колу осіб, оскільки статтю викладено в загальнодоступній мережі Інтернет.

Зміст поширеної інформації полягає в наступному:

«Негативним резонансом «відзначився» буковинський бокс, який за два дні формально отримав двох президентів обласної федерації, що само по собі є нонсенсом.

У Чернівцях два дні поспіль відбулися два боксерські форуми з однаковою назвою – Звітно-виборча конференція обласного осередку Федерації боксу України. Як таке можливо? В принципі це неможливо, але у нас примудряються…

Все почалося з «кляузи» на Міністерство

Не секрет, що міська федерація боксу (Володимир Загурський) негативно ставиться до керівництва обласної федерації (Віталій Бєляєв). І хоч це протистояння явно не йде на користь місцевому боксу, керманичі цих федерацій ніяк не можуть знайти спільну мову.

Очевидно, бажаючи якось посунути Віталія Беляєва з громадської посади президента обласного осередку ФБУ, прихильники міської федерації звернулися з листом до Міністра молоді та спорту Жданова І. О., в якому звинуватили керівника буковинського боксу у бездіяльності та інших «організаційних гріхах». Хоча, справедливості заради, слід зауважити, що обгрунтованими звинувачення з цієї скарги складно назвати. Плюс є велике питання, чи всі підписанти (16 осіб) насправді ставили там свій підпис. Але це вже трохи інша тема.

ФБУ рекомендувало провести перевибори

Поскаржились в профільне Міністерство, тож і Федерація боксу України мусила якось відреагувати. Три тижні тому до Чернівців завітали двоє представників ФБУ. Судячи з усього, у національній федерації знали про амбіції керівництва міської федерації очолити федерацію обласну. І рекомендували провести Звітно-виборчу конференцію обласного осередку. На перевибори ФБУ відрядила свого представника (Ілля Скоропашкін).

Але Конференцій виявилось… дві. І представник ФБУ чомусь на це не відреагував, хоча цілком зрозуміло і очевидно, що Конференція, яку провели прихильники міської федерації, була нелегітимною і на ній аж ніяк не могли обирати керівників обласного осередку ФБУ. Але про все по порядку.

Законний осередок провів дві звітно-виборчі конференції за 4 місяці

Чинний обласний осередок ФБУ (який з 2007 р. очолює Віталій Бєляєв), попри те, що попередня позачергова Звітно-виборча конференція відбулась не далі, як 24 грудня 2015 р., скликав ще одну позачергову Конференцію на 25 березня 2016 р. У конференц-залі готелю «Буковина» зібралось 178 учасників Конференції (згідно із протоколом). Після звіту та емоційної промови Віталія Бєляєва, у ході обговорень більшість схвально оцінювали діяльність і висловили підтримку теперішньому керівництву обласної федерації (у т.ч. представники обласного відділення НОК України та обласного управління молоді та спорту).

Коли критикуєш, варто знати предмет критики…

Негативно висловлювались відомі тренери Геннадій Соловйов (ДЮСШ №1 м. Чернівці) та Микола Гакман (Вижниця). Останній, зокрема, висловлював претензії щодо відмови у фінансуванні, хоча обласний осередок насправді не отримує на свій рахунок коштів з бюджету, а лише умовно управляє передбаченими облмолодьспортуправлінням на бокс асигнуваннями, яких, м’яко кажучи, недостатньо навіть для перекриття мінімальних потреб (вистачає лише частково на проведення обласних змагань і відрядження скромних міні-команд на національні старти). І було б неправильно не зазначити, що Бєляєв за роки свого президентства в обласній федерації залучив чимало коштів, зокрема, на придбання інвентарю (чого вартує сучасний ринг) та проведення національних змагань і резонансних міжнародних матчів за участю збірної України. Та й на відрядження спортсменів на змагання теж немало «випрошено» у меценатів за цей час. Плюс окремі спортсмени отримували (а дехто і тепер отримує) стипендії від меценатів (наприклад, від готелю «Буковина» через спортклуб «Гешко» стипендію отримував збірник України Іван Страшний, а тепер отримує інший збірник Степан Грекул).

За Бєляєва – 169 з 178 присутніх

Далі у порядку денному Конференції було «питання про доцільність подальшої діяльності Беляєва В. на посаді президента ЧОО ФБУ». За (тобто підтримали Бєляєва) проголосували 169 членів федерації, проти – 6, утримались – 3.

На другий день, 26 березня, у боксерському залі ДЮСШ №1 (вул. Садовського) вже міська федерація провела збори із тією ж назвою: Звітно-виборча конференція обласного осередку ФБУ.

Збори назвали Конференцією

Чому насправді це були лише «збори», а не Конференція? Дуже просто.

Конференції (у т.ч. позачергові і звітно-виборчі) обласного осередку ФБУ можуть скликатися, відповідно до Положення ЧОО ФБУ (затвердженого Радою ФБУ та зареєстрованого Чернівецьким обласним управлінням юстиції 22 лютого 2007 р.), виключно за ініціативою Ради осередку або 1/3 членів осередку (саме рішення про скликання, як не дивно, – за Радою чи Конференцію ФБУ). І Конференція вважається правомочною, якщо в її роботі беруть участь не менше 2/3 членів обласного осередку ФБУ.

Отже ніякої Конференції 26 березня скликати не могли, бо не було ініціативи Ради осередку або 1/3 членів осередку. І у тих зборах, які назвали Конференцією, брали участь лічені офіційні члени обласного осередку (згадані вище Геннадій Соловйов, Микола Гакман, ще один тренер міської ДЮСШ №1 Василь Ротар…).

Загурського обрали, проігнорувавши статутні вимоги

На цих зборах 26.03.16 присутні вибрали нібито президентом обласного осередку ФБУ керівника міської федерації боксу Володимира Загурського.  Хоча, повторюємо, називати ці збори «Звітно-виборчою конференцією обласного осередку ФБУ» – це нонсенс і неповага як до самої Федерації боксу України, так і до її буковинського осередку та відповідних статутних документів.

Дивно, невже відряджений до Чернівців представник ФБУ Ілля Скоропашкін не знає, хто і як може скликати Конференції і за яких умов вони можуть бути правомочними? Складно у це повірити. Якщо ж знав, то чому не сказав представникам міської федерації боксу, що їх збори не можна називати Конференцією обласного осередку ФБУ? Чи йому в Києві доручили просто фіксувати події і доповідати керівництву національної федерації?..

Це не вибори, а спроба «рейдерського захоплення»?

Цікаво, а сам керівник міської федерації боксу Володимир Загурський теж не в курсі про ці базові пункти Положення обласного осередку? А якщо знає, то чому пішов на таку фактично спробу «рейдерського захоплення» посади керівника осередку? Невже не зрозуміло, що з ігноруванням названих вище законних вимог неможливо переобрати президента обласної федерації?..

І ще цікаво, що на зборах 26 березня серед присутніх був і головний тренер юніорської збірної України – чернівчанин Олег Малованюк. Він теж не знає про ці елементарні статутні вимоги?.. Дуже дивно…

Щоби керувати федерацією, треба поважати її Положення

А тепер ще декілька слів про те, як насправді Володимир Загурський міг би або ще може в майбутньому стати керівником обласного боксу. Для цього треба для початку самому ПОВАЖАТИ Положення обласного осередку ФБУ (та людей, які його приймали і затверджували, що було ще до Бєляєва), виконувати його вимоги, бути офіційно членом обласного осередку, зробити очолювану міську федерацію повноцінним міським осередком обласної федерації, на наступній черговій (раз на 4 роки) або позачерговій Звітно-виборчій конференції ЧОО ФБУ висунути свою кандидатуру на посаду президента і спробувати отримати просту більшість голосів на свою підтримку – від всіх або мінімум від 2/3 членів обласного осередку.

Проблеми можна вирішувати і без посади в обласній федерації

А поки Володимир є керівником міської федерації, звісно, він теж може і навіть, мав би брати активну участь і в житті крайового боксу. У т.ч. можна ініціювати розгляди на Конференціях, Радах, Президіях та зборах будь-яких питань, які Володимир вважає проблемними і вирішення яких позитивно позначаться на розвитку буковинського боксу. Звісно, при цьому бажано і самому мати бажання і можливість пропонувати шляхи вирішення тих проблем, або, можливо, навіть самому ці проблеми вирішувати. Але все має початися з поваги до Статуту Федерації боксу України та її буковинського осередку.

Безумовно, і керівник обласного осередку ФБУ Віталій Бєляєв, і керівник міської федерації боксу Володимир Загурський люблять цей вид спорту і щиро хочуть сприяти його розвитку у Чернівцях та області. І спільними зусиллями вони точно зробили би набагато більше для улюбленого виду спорту. Але, звісно, не виходячи за правові рамки, куди наразі, на жаль, чомусь подався Володимир… Не виключено, через чиїсь не дуже вдалі підказки.

Реакція ФБУ прогнозована на всі сто

Хтось ще в очікуванні офіційної реакції національної федерації на ці неприємні події у Чернівцях. Вона, ця реакція, прогнозована фактично на всі сто. Бо навіть якщо керівники ФБУ, припустимо, дуже-дуже хотіли би підтримати Володимира Загурського на посаду президента обласного осередку, вони навіть теоретично не можуть підтримувати подібне зухвале ігнорування затвердженого ФБУ Положення обласного осередку.

А взагалі представники національної федерації мали би вказати Володимиру Загурському, що для керівника міської федерації подібні дії, з ігноруванням Положення обласного осередку ФБУ, є неприпустимими. І, за великим рахунком, за такі дії ФБУ може вдатися до санкцій на адресу «такої» міської федерації (як і обласний осередок). Хоча краще, звісно, знайти консенсус по доброму, і переконати Загурського і Ко діяти в правовий спосіб та спрямовувати свої зусилля виключно в позитивне русло. Так точно буде краще для буковинського боксу. Та й для українського теж

Поширена інформація стосується мене, Загурського Володимира Анатолійовича, про що свідчить згадування в статті мого прізвища, а також мого фотографічного зображення.

Крім того, поширена інформація щодо офіційного заходу (Конференції) очолюваної мною громадської організації (ЧООФБУ) представлено в статті як незаконне захоплення влади і посади президента в громадській організації.

Повідомляю, що поширена Вами інформація не відповідає дійсності!

По-перше. Проведення Конференції ЧООФБУ було ініційовано Всеукраїнською громадською організацією «Федерація боксу України» (ФБУ) згідно вимог статуту ФБУ та відповідно до Положення ЧООФБУ. Дата та місце проведення Конференції були визначені та опубліковані в засобах масової інформації у встановленому законом порядку.

По-друге. На Конференції ЧООФБУ вівся протокол реєстрації присутніх, які підтвердили своє членство наявністю членських квитків встановленої ФБУ форми та зразка. Результати Конференції були зафіксовані у відповідному протоколі в порядку, передбаченому Положенням про ЧООФБУ та діючим законодавством.

В третє. Захід, який відбувся 25.03.2016 р., фактично є прес-конференцією пана Бєляєва В., який відмовився прийняти участь в Конференції ЧООФБУ, ініційованій ФБУ: не зареєструвався на цьому заході, не звітував про проведену роботу, не прийняв участь у виборах, хоча був поінформований про це належним чином та у встановлений законом спосіб.

Зазначене підтверджується фактом здійснення державної реєстрації змін в керівництві ЧООФБУ та внесення даних до Єдиного державного реєстру, з якими можливо ознайомитись у відкритому доступі на сайтах Міністерства юстиції України:
https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch та http://rgo.informjust.ua/ .

Публікація вищезгаданої статті на Вашому сайті порушує мої немайнові права – гідність, честь та мою репутацію серед спортивної громадськості.

Стаття не може вважатись оціночним судженням автора в розумінні ст.. 30 Закону України «Про інформацію», оскільки містить фактичні посилання щодо осіб та подій, що мали місце, і тому не позбавляє автора від відповідальності.

При цьому біло (було) порушено передбачену ст.. 68 Конституції Укроаїни норму, якою встановлено, що кожен зобов’язаний неухильно дотримуватись Конституції та законів України, не посягаючи на права і свободи, честь і гідність інших людей. Незнаня законів не звільняє від юридичної відповідальності.

Праву на свободу думки і слова, на вільне вираження свої поглядів та переконань відповідає обов’язок не поширювати про особу недостовірну інформацію та таку, що ганьбить її честь та репутацію.

Відповідно до ст.. 15 постанови Пленуму ВСУ №1 від 27.02.2009 року «Про судову практику у справах про захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи» недостовірною вважається інформація, яка не відповідає дійсності або викладена неправдиво, тобто містить відомості про події та явища, яких не існувало взагалі або які існували, але відомості про них не відповідають дійсності (неповні або перекручені).

Таким чином, інтернет-портал SportBuk.com поширив про мене та про Конференцію ЧООФБУ інформацію, яка є недостовірною.

Негативна недостовірна інформація (ю), поширена через сайт SportBuk.com, порушує моє право на честь, гідність та недоторканість репутації, оскільки спотворила та принизила оцінку мене, як порядної особи, керівника. Ця оцінка перестала бути об’єктивною, поставила під сумнів мої чесність та порядність, мої мральні якості.

Крім того, публікація даної статті поставила під сумнів ділову репутацію ЧООФБУ, як юридичної особи, прозорості її діяльності, дотримання нею законодавства та принципів, встановлених ст.. 3 Закону України «Про громадські об’єднання». Під сумнів також була поставлена репутація самої ФБУ, в особі її вповноваженого представника.

Відповідно до ст.. 277 ЦК України фізична особа, особисті немайнові права якої порушені внаслідок

Володимир Загурський. Фото: Василь Кияшко
Володимир Загурський. Фото: Василь Кияшко

поширення про неї недостовірної інформації, має право на відповідь, а також на спростування цієї інформації.

Вважаю, що недостовірна інформація, поширена 31.03.2016 р. про мене та про Конференцію ЧООФБУ на сайті SportBuk.com через мережу інтернет має бути спростована Вами також через мережу інтернет на сайті SportBuk.com (в такий же спосіб, як вона була поширена) однієї доби з дати цієї заяви шляхом повідомлення, текст якого наведено нижче».

Далі Володимир Загурський запропонував спростувати недостовірну інформацію про те, що він, Загурський Володимир, «нехтує законодавством, зневажає та порушує Положення про Чернівецький обласний осередок Федерації боксу України».

Також спростувати «інформацію про незаконність проведення Конференції Чернівецького обласного осередку Федерації боксу України, яка відбулась 26.03.2016 р., та на якій Загурського В. А. було обрано президентом осередку».

Крім цього, запропоновано написати, що «при публікації статті ««Рейдерська атака» на буковинський осередок Федерації боксу України?» редакція інтернет-порталу «Буковинський спортивний портал SportBuk.com» користувалась неперевіреною інформацією».

Насамкінець, пан Володимир запропонував принести «вибачення Чернівецькому обласному осередку Федерації боксу України та особисто її новообраному президенту Загурському Володимиру Анатолійовичу», і щиро привітати «з обранням на цю посаду!»

В кінці – підпис: Президент ЧООФБУ Загурський В. А.

***

Оскільки реально ніякої редакції інтернет-порталу в класичному розумінні цього слова не існує, а я самий готую і розміщую майже всю інформацію на SportBuk.com, доведеться трохи «поЯкати», хоч і не люблю це робити. Але автор матеріалу я, тому діватися нікуди:)

Після згаданої публікації ми мали декілька розмов з Володимиром Загурським, якого знаю доволі давно і ставлюсь до нього з повагою. Не буду приховувати, знайомий і зі старшим братом Володимира – Миколою Загурським, з яким свого часу мав честь не один рік виступати у складі збірної області з легкої атлетики. Микола – майстер спорту. До нього я теж ставився і ставлюсь з повагою, попри те, що в певних колах «модно» ставитися інакше до Миколи та його політичних соратників (він у попередньому скликанні був депутатом міської ради від ПР, під прізвищем Клим). Я не ділю людей за політичними уподобаннями, а ціную, передусім, людські та ділові якості. З Миколою та Володимиром в негативному контексті не доводилось стикатися. А як до спортсменів та партнерів спортивних проектів ставлення до них у мене позитивне. Це маленький «людський

На початку 2011 р. Віталій Бєляєв отримав чергову нагороду від Федерації боксу України – як один з найактивніших керівників обласних осередків
На початку 2011 р. Віталій Бєляєв отримав чергову нагороду від Федерації боксу України – як один з найактивніших керівників обласних осередків

відступ». Але тема трохи інша, вужча.

Отож, мав бажання і намір зробити інтерв’ю з Віталієм Бєляєвим та Володимиром Загурським щодо цього, вважаю, непорозуміння з двома «звітно-виборчими Конференціями» ЧООФБУ за два дні.

Віталій Бєляєв погодився на інтерв’ю, на цю тему з ним поспілкувався. Але не став викладати на сайт, аби розмістити одночасно інтерв’ю з обома представниками обласного боксу, які на даний час називають себе президентами обласного осередку ФБУ. Володимир на таке інтерв’ю не погодився (без проблем, кожна людина має право як дати, так і відмовитися від інтерв’ю). Зате передав розміщену вище свою заяву, з якої в принципі видно його ставлення до тих подій.

Тепер про спростування. Хоч це традиційно вважається важкою справою, я можу визнавати свої помилки, неточності, а також перепрошувати.

Я без проблем прошу пробачення у Володимира Загурського, якщо чимось його образив, принизив честь і гідність і т.п., у т.ч. у матеріалі, про який йдеться вище. Намірів таких не мав.

Побачивши копію листа за підписом президента ФБУ Продивуса В. С. (№147 від 8.04.2016 р.), в якому Всеукраїнська громадська організація «Федерація боксу України» (ФБУ) вітає Володимира Загурського з обранням на 160408-FBU-vitannya-Zagursjkiy-посаду президента Чернівецького обласного осередку Федерації боксу України, я, звісно, можу привітати Володимира з новою громадською посадою. І навіть щиро бажаю йому, як і раніше, плідної роботи на будь-яких посадах на благо місцевого боксу!

Безумовно, у тому матеріалі про «Конференції» я в жодному разі не переслідував ціль якось впливати на ділову репутацію Володимира Загурського чи Віталія Бєляєва. Особисто мені однаково, хто з них (або, може, хтось інший) очолюватиме надалі обласний осередок ФБУ, лиш би це було на благо цьому виду спорту. Більше того, напевно, буде доречним згадати, що коли Бєляєва обрали у 2007 р. президентом осередку, особисто я, будучи тоді керівником обласного спорту, не дуже позитивно поставився до цього вибору боксерської громади. Можливо, хтось і здогадається, чому. Проте в подальшому Віталій продемонстрував нормальну роботу на цій громадській посаді, і у мене, як начальника облспортвідділу, претензій до нього та очолюваного ним осередку ФБУ не було. Навіть навпаки – відзначали Бєляєва в позитиві за те, що, великою мірою, завдяки йому на Буковині почали проводити національні змагання з боксу, резонансні матчеві зустрічі за участю збірної України тощо (до слова, і міська федерація на чолі з Загурським теж провела у Чернівцях матчеву зустріч – з боксерами з Казахстану).

Якщо актив буковинського боксу бачить на чолі осередку ФБУ не Бєляєва, а Загурського чи когось ще, – які проблеми, нехай вирішують і обирають. Я ж не входжу до складу осередку і не маю там права голосу.

Але, переконаний, обрати (або переобрати) керівника осередку треба всім боксерським активом, а не лише прихильниками Бєляєва, Загурського чи ще когось.

Розумію, що Володимир Загурський може звернутися до суду (про такий намір, у разі нерозміщення спростування, він сам повідомив), але, перепрошую, навіть сьогодні, спираючись на отриману додаткову інформацію та те ж чинне (принаймні на час проведення «Конференцій») Положення ЧООФБУ, особисто я не можу погодитися, що «Конференція», на якій обрали Загурського, була легітимною, тому що досі немає відповідей на два простих запитання:
1 Чи була ініціатива Ради осередку або 1/3 членів осередку – як привід для Ради ФБУ чи Конференції ФБУ скликати Конференцію осередку 26.03.2016 р. (це ж чітко написано у Положенні)

2 Чи були присутні на Конференції 26.03.2016 р. 2/3 членів осередку, аби вона була правомочною?

Володимир пише, що у зареєстрованих на Конференції були членські квитки «встановленої ФБУ форми та зразка». Але… І сам Володимир у нашій розмові, і інші учасники тієї Конференції 26.03.2016 р. говорили, що представник ФБУ оформив їм членство у Федерації боксу України. Проте членство у ФБУ не означає автоматичне членство в обласному осередку. І Загурського мали би обирати члени осередку, прийняті туди Бєляєвим та/або ще до нього.

Так само розумію, що, можливо, претензії мені може висловити тепер і Віталій Бєляєв. Або навіть звернутися до суду. Бо я погоджуюсь з тезою Володимира Загурського, що Конференцію 25.03.2016 р. можна назвати і «прес-конференцією». Точніше, я би назвав теж зборами, оскільки і та Конференція, як я зрозумів, також не була скликана відповідно до вимог Положення ЧООФБУ. Так, це супер нелогічно, щоби Конференцію місцевого осередку скликали виключно рішенням Ради або Конференції національної федерації. Але ця дивна норма фігурує у Положенні ЧООФБУ (яке діяло щонайменше на час проведення резонансних Конференцій), тож виходить, що жодна з Конференцій не була скликана відповідно до вимог Положення.

У цьому я справді, найімовірніше, допустив неточність у вказаному матеріалі, назвавши Конференцію 25.03.2016 р. легітимною. Принаймні, досі не маю підтвердження щодо рішення Ради чи Конференції ФБУ про скликання Конференції осередку 25.03.2016 р. Так само як підтвердження наявності ініціативи Ради осередку або 1/3 членів осередку – аби вважати легітимним рішення ФБУ щодо скликання Конференції 26.03.2016 р.

Не розумію, до слова, і як юстиція могла зареєструвати зміни у керівництві осередку ФБУ – напевно, не звернули увагу на той пункт про умови скликання Конференції?.. Це юридичні «нюанси».

Наскільки зрозумів зі спілкування з деякими представниками керівних органів ФБУ, найближчим часом «чернівецьке питання» будуть розбирати на виконкомі національної федерації.

Сподіваюсь, ФБУ, як кажуть, розставить крапки над «і» в цій історії.

На мою думку, оптимально було б переконати і Бєляєва та Загурського, і тренерів та інших представників буковинського боксерського активу з обох «таборів» зробити кроки назустріч, переступити через амбіції, вступити в конструктивний діалог, ініціювати відповідно до Положення ЧООФБУ Конференцію і провести її одну – об’єднану. Так, до слова, вчинила свого часу Федерація футболу України, коли були непорозуміння у чернівецькому футболі. Саме національна федерація тоді, у 2005 р., переконала провести об’єднану Конференцію, на якій головою міської федерації був обраний Сергій Задорожняк (після цього його ще двічі переобирали на наступні терміни, вже практично одностайною підтримкою, на відміну від першого обрання, коли різниця була в декілька голосів, бо були два табори опонентів, які потім об’єднались навколо справи, в інтересах улюбленого виду спорту).

Як воно буде, покаже час. Хочеться вірити у позитивну розв’язку. Бо протистояння, конфлікти, зайві амбіції, ворожнеча і т.п. аж ніяк не приносять користь…

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
у 2005-08 рр. керівник обласного спорту

 

P.S. У Заяві від Володимира Загурського я додав пропущений ним текст матеріалу – аби сприйняття було цілісним (пропущені фрагменти відмічені курсивом, тобто нахилений текст).

***

Статут Чернівецького обласного осередку ФБУ

***

«Рейдерська атака» на буковинський осередок Федерації боксу України? (відео, фото)

***

Відео (бокс): Матч Україна – США (1.12.11, Чернівці)

***

Бокс: Збірна України у Чернівцях другим складом перемогла збірну США

***

Відео: Збірні України і США з боксу посадили у Чернівцях «Алею дружби»

***

Бокс: Чемпіонка світу – «краплина» у морі зірок на жіночому Кубку України 2015

***

Відео: Україна – Франція (бокс) у Чернівцях

***

Фото: Збірна України з боксу (в т.ч. Ломаченко) отримала благословення першого священника-Героя України

***

Фото: Збірна України з боксу (в т. ч. Ломаченко) – у «Сонячній долині»

***

Бокс: Через Буковину – до тріумфу на Чемпіонаті світу

***

Ігор Гайдамак: Буковинські боксери можуть потрапити навіть на Олімпіаду

***

Відео: Збірна України з боксу на Буковині («Сонячна долина»)

***

Фото: Україна – Франція у Чернівцях (в т.ч. Ломаченко!)

***

Тренер Леннокса Льюїса слухав в Чернівцях гімн України з рукою на серці (фото, відео)

***

Валерій Хлистов: Приємно, що на Чемпіонаті України в Чернівцях були представлені практично всі регіони

***

Чернівці приймають чемпіонат України з боксу 2015 серед жінок

***

Фото: Юніорський Чемпіонат України з боксу 2012 р. (Чернівці)

***

Фото: У Чернівцях стартував чемпіонат України з боксу 2015 серед жінок

***

До Дня Захисника Вітчизни 2015 – бокс з вшануванням Героїв АТО (фото, відео)

***

Буковинський бокс повертається на провідні позиції

***

Потрійне свято боксу у Чернівцях, плюс «новосілля»

***

Успіхи буковинських боксерів у Вільнюсі та Рівному (відео)

***

3-5 листопада – трансляція юнацького чемпіонату України з боксу 2014

***

Фото: У Чернівцях стартував юнацький чемпіонат України з боксу 2014

***

Тренер збірної з боксу: після зборів на Буковині ми привозимо медалі різного гатунку

***

Фото: Українські боксери закінчили матч з казахами достроковою перемогою Тесленка

***

Анатолій Пацатий: Буковина повноцінно приєдналась до розвитку українського боксу

***

Бокс: Чемпіонат України у Чернівцях став рекордним

***

Кубок України з боксу-2010. Чернівці. Враження перше

***

Фото: Кубок України з боксу – боді-арт презентація логотипу (нові фото!)

***

Фото: Легка еротика від «RED FOXES» на Кубку України з боксу в Чернівцях (нові фото)

***

Відео: Кубок України з боксу в Чернівцях (відкриття)

***

Відео: Чемпіонат України-2010 з боксу серед молоді 1991-92 рр.н. у Чернівцях

***

Бокс: Буковинському чемпіону не дали поборотися за медалі

***

Анатолій Чагін: До фіналу на Євро не пустив чемпіон світу з Англії

***

Бокс: Іван Страшний виступатиме під патронатом СК «Гешко»

***

Іван Собко: Іван Страшний тепер тренується як ніколи

***

Бокс: Підбито підсумки 2010 року, кращими названі Чагін та його тренер Гакман

***

Бокс: «Сонячна долина» прийняла Чемпіонат області

***

Бокс: Шипинці відзначили 10-річчя боксерської секції турніром з історичним «присмаком»

***

Бокс: Чемпіонат області гостював у новому залі на Сторожинеччині

***

Бокс: Хто і для чого намагається «очорнити» президента обласної федерації Бєляєва?

***

«АнтиБокс»: Що «не поділили» обласна і міська федерації?

***

Відео (бокс)

***

Боксери відхрестилися від заяви Загурського про «захист міськради»

***

4 Comments
  1. Гунн says

    Все це просто цирк на дроті! Маєчня!
    Який Загурський-президент?
    Це не просто смішно, це сумно!
    Двійка-трійка “людей” у ФБУ грають у “комісара Міклована”, а всі інші навіть сумнівів не мають із приводу президентства Віталія Беляєва!
    Усі крапки над І розставить виконком ФБУ відразу після ліцензійного турніру в Туреччині!
    Віце-президент ФБУ, голови комітетів, головні тренери жіночої та чоловічої Олімпійських збірних – за легітимного президента Беляєва!!!
    І нічого не зможе цього змінити!
    І позиція їхня чітко прозвучала на нещодавньому виконкомі ФБУ!
    А цей лист, повторююсь – МАЄЧНЯ!!!

  2. Вболівальник says

    Георгій, напишіть про участь цих президентів в ОПГ в лихі 90-ті. Вони вже білі і пухнасті стали, федерацію не можуть поділити?

  3. Гена says

    Интересная тема затронута. Владимир лучше занялся бы опровержением материалов про его бурную деятельность в киллерские времена, а не борьбой против свободы слова. Все по делу написано в материале, обе конференции незаконные, так что президент пока Беляев. 
    Так что, Вова, организуеш опровержение ниже размещенных материалов?

    Зачем “регионалам” киллер в Черновицком горсовете?
    http://bukpravda.cv.ua/pres-oglad/chernovtsy/kryminal/item/256-%D0%B7%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BC-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BC-%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%BB%D0%B5%D1%80-%D0%B2-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5?.html#.Vxjj2tSLSt8

    Зачем “регионалам” киллер в Черновицком горсовете?
    http://ord-ua.com/2010/10/28/zachem-regionalam-killer-v-chernovickom-gorsovete/

    Судоидиотизм буковинского правосудия
    http://www.og.com.ua/dvm_les_grabyat_1.php

    Перевершили себе. Буковинські сотники про сепаратистський проїзний
    http://times.cv.ua/2014/04/30/perevershyly-sebe-bukovynski-sotnyky-pro-separatystskyj-projiznyj/

  4. Дякую за пропозицію, Вболівальник, я не встигаю висвітлювати спортивні заходи, а тут пропозиція повернутися на десятиліття назад:) Якщо маєте відомості про незаконну діяльність, – на це є компетентні органи. Наразі Віталій та Володимир допомагають боксу, за що їм спасибі. Шкода, що не можуть між собою порозумітися. 

    Гена, якщо маєте можливість, запропонуйте Володимиру це безпосередньо. Не думаю, що він буде реагувати на анонімні чи напіванонімні коментарі…

Leave A Reply

Your email address will not be published.