Як підтримати проект SportBuk.com

0

Якщо Ви відвідуєте портал SportBuk.com і вважаєте викладені тут матеріали цікавими, пізнавальними, корисними і, можливо, маєте бажання та можливість якось посприяти цьому проекту…

Викладені на сайті SportBuk.com матеріали готуються на ентузіазмі і без жодних гонорарів (за рідкісним винятком, коли SportBuk_emblema_copy-krugla-copy-mini-130x130хтось може заплатити напряму гонорар комусь з авторів за окремі публікації). Витрачені на це зусилля, час і здоров’я неможливо оцінити. Але є і конкретні фінансові потреби, без яких неможливо обійтися, – наприклад, оплата за домен, хостинг, певне технічне обслуговування.

Якщо у Вас є бажання і можливість підтримати цей спортивний інформаційно-пропагандистський проект, будемо дуже вдячні! Можливо, особисто Ви не можете це зробити, але, може, знаєте таких людей, які мають такі можливості і не байдужі до спорту та пропаганди здорового способу життя, – тоді підкажіть їм, що можна підтримати добру справу. (Взамін ми теж можемо підтримати інформаційно;), за потреби).

Також можна долучатися і до інформаційної роботи, підготовки фото- та відеоматеріалів, за що теж будемо вдячні (пишіть на sportbuk@gmail.com)!

З повагою, Георгій Мазурашу (головний редактор порталу SportBuk.com)

А ось як можна підтримати проект фінансово:

Картка ПриватБанк № 4149 6054 6631 0018

Мазурашу Георгій Георгійович (ІПН 2603910635)

Leave A Reply

Your email address will not be published.