Бокс: Іван Страшний виступатиме під патронатом СК «Гешко»

1

Перспективний буковинський боксер Іван Страшний з Шипинців Кіцманського району 27.04.12 підписав контракт зі спортивним клубом «Гешко».

 

Найвищим досягненням Івана Страшного поки що є 5 місце на юніорському Чемпіонаті світу. Останні декілька місяців вихованець Андрія Грудея та Івана Собка через певні життєві обставини тренувався не дуже регулярно. Дізнавшись про проблеми молодого і перспективного боксера, почесний президент обласної федерації боксу – депутат Чернівецької міської ради Валерій Чинуш запропонував Івану вступити до спортклубу «Гешко» і виступати під його патронатом, як і інші буковинські спортсмени.

Контракт зі спорткбулом «Гешко» Іван Страшний підписав у готелі «Буковина» 27.04.12.  СК «Гешко» представляв голова Правління клубу Валерій Чинуш. Свій підпис на контракті поставив і наставник Страшного – Іван Собко, який має свою частину обов’язків і відповідальності.

Валерій Чинуш зазначив, що вірить у перспективи Івана Страшного і побажав йому якнайшвидше повернутися на рівень збірної України.

Боксер і тренер, у свою чергу, подякували за таку вчасну підтримку і запевнили, що зроблять все можливе, аби виправдати надії.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.