Спринтер-рекордсмен підписав контракт з СК «Гешко» (відео)

0

Поповнення в СК «Гешко» – 13.10.15 контракт з клубом підписав рекордсмен України в естафеті 4х100 м, учасник чемпіонатів світу 2013 і 2015 р., кандидат до олімпійської збірної України Еміль Ібрагімов.

151013-Heshko-Ibragimov

Офіційно оформили угоду про співпрацю спортсмен і представники клубу у конференц-залі готелю «Буковина». Від СК «Гешко» контракт підписав Голова Правління клубу – депутат Чернівецької міської ради і голова обласної федерації легкої атлетики Валерій Чинуш. А «засватав» найшвидшу людину Буковини до клубу зірковий бігун Іван Гешко (з ініціативи активу обласної федерації легкої атлетики).

Валерій Чинуш попросив не пов’язувати підписання контракту з виборами, адже клуб вже багато років підтримує окремих спортсменів та спортивні проекти, незалежно від того є чи немає виборів.

Зазначимо, що на даний час найтитулованішою в клубі є чемпіонка Європи та срібна призерка чемпіонату світу з бігу на 800 м Наталія Лупу та неодноразовий призер чемпіонату Європи з боксу в різних вікових групах Степан Грекул. У цьому контексті десь і символічно, що Еміль Ібрагімов підписав контракт з СК «Гешко» майже в той ж час, коли в готелі «Буковина» відбувалась прес-конференція перед чемпіонатом України з боксу серед жінок, який стартує 14.10.15 у Чернівцях (ФОК «Олімпія»).

За умовами контракту передбачена сума щомісячної «стипендії» та преміальні за успішні вступи на національних та міжнародних змаганнях.

SportBuk.com

***

151013-Ibragimov-Chynush151013-Heshko-Ibragimov-Chynush

Leave A Reply

Your email address will not be published.