Фото: Кубок України з боксу – боді-арт презентація логотипу (нові фото!)

4

Уперше в Україні логотип національних змагань був представлений у формі боді-арту. Малюнком на тілі моделі чернівецькі організатори 22 жовтня 2010 р. продемонстрували логотип Кубку України з боксу, який гостюватиме у столиці Буковини з 25 (день приїзду) до 31 жовтня. Урочисте відкриття змагань відбудеться 26 жовтня о 18:00 у ФОК «Олімпія». Почесними гостями відкриття будуть олімпійська група підтримки «RED FOXES» і, найімовірніше, наш легендарний боксер Віталій Кличко.

У перед змагальній прес-конференції у конференц-залі готелю «Буковина» взяли участь президент Чернівецької обласної федерації боксу Віталій Беляєв, представник Оргкомітету – директор ТОВ «Бізнес-центр «Буковина» Юрій Коваль та срібний призер цьогорічних Молодіжних ігор України і бронзовий призер минулорічного молодіжного Чемпіонату України з боксу Олександр Тесленко.

Віталій Беляєв повідомив, що підготовка до Кубку України йде нормально, клопотів вистачає, але за допомогою партнерів змагань, які відбуваються під патронатом Чернівецького міського голови Миколи Федорука, ТОВ «Машзавод» та депутата Чернівецької міської ради Валерія Чинуша, поточні проблеми вирішуються позитивно. Ще п. Беляєв підтвердив, що спеціальними гостями відкриття, завдяки дружнім стосункам зі спортклубом «Гешко», буде олімпійська група підтримки «RED FOXES» з Києва, яка єдина зі всього світу виступала на Олімпійських іграх 2004 і 2008 рр. та на багатьох інших міжнародних спортивних форумах.

Практично сенсаційну новину повідомив представник Оргкомітету Юрій Коваль: «На запрошення Оргкомітету відгукнувся легендарний український боксер – чемпіон світу серед професіоналів у супер важкій категорії за версією WBC Віталій Кличко. Дуже приємно, що він дав попередню згоду бути почесним гостем наш змагань».

За словами Віталія Беляєва, у прем’єрному для Чернівців Кубку України з боксу виступатиме орієнтовано 200 спортсменів, в т.ч. декілька представників Буковини.

Кульмінацією дійства стало незвичне представлення логотипу Кубку України – у формі боді-арту на тілі чарівної моделі. Появу моделі учасники прес-конференції журналісти зустріли оплески. Звісно, вони були адресовані і майстрині Олесі Панчук, яка виконала цей спортивний боді-арт.

Фото: Георгій Мазурашу

***

Фото: Олеся Панчук

***

Логотип Кубку України з боксу 2010 р. у формі боді-арту. Фото: Георгій Мазурашу

4 Comments
  1. Дима says

    Жесть) Дякую автору!

  2. Дима says

    Жесть) Дякую автору!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.