До Дня Захисника Вітчизни 2015 – бокс з вшануванням Героїв АТО (фото, відео)

0

У суботу, 21.11.15, у Чернівцях (ФОК «Олімпія») стартував турнір з боксу серед юнаків 1998-2000 рр.н. з серії змагань на честь Захисника Вітчизни України під егідою громадської організації «Золоті Леви Чорної Сотні».

151121-box-Chorna-sotnya-sportbuk.com (25)-

Естафету столиця Буковини прийняла від Львова. Безпосередніми організаторами турніру в Чернівцях виступили Буковинський провід ГО «Золоті Леви Чорної Сотні» (голова – Олег Громадський) та обласна федерація боксу (голова – Віталій Бєляєв). Підтримали організаторів торгова марка «Obnova Euroshop», готель «Буковина», «Наша ряба», фабрика вікон «Болена» та інші.

Олег Громадський подякував публічно Віталію Беляєву та Альберту Комарі (ринг-анонсер) «за високу професійність в організації турніру». А почесний президент обласної федерації боксу і депутат міської ради Валерій Чинуш окремо відзначив високий рівень церемонії відкриття. Особливо зворушливим було відзначення Героїв АТО та Революції Гідності. Родинам загиблих в АТО і на Майдані-2 передали фінансову допомогу від Оргкомітету, а також подарункові сертифікати від ТМ «Обнова Єврошоп», які вручили АТОшники Олександр Чеботар, Василь Бовгар та Едуард Корчевий.

Самі змагання проходять у два дні: у суботу – півфінали, у неділю – вирішальні поєдинки. Декілька двобоїв не відбулось через зняття учасників за станом здоров’я. Відповідно, суперники пройшли до фіналу без боротьби. Так до фіналу увійшов і син екс-секретаря міської ради Віталія Михайлішина – Влад, який подає надії у боксі.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Турнір з боксу до Дня Захисника Вітчизни (Чорна Сотня) 21.11.2015

***

Турнір з боксу до Дня Захисника Вітчизни 2015 (Степан Карачко)

***

***

У Чернівцях стартував боксерський турнір на честь захисників України

Боксерський турнір на честь захисників України стартував у фізкультурно-оздоровчому комплексі “Олімпія”.
Участь у турнірі беруть боксери із Закарпатської (Рахів, Іршава), Івано-Франківської (Івано-Франківськ, Коломия, Долина), Хмельницької (Кам’янець-Подільський) областей та Тернополя, Рівного. Це чемпіони та призери чемпіонатів України, учасники, призери і, навіть чемпіони Європи.
Організували цей турнір Чернівецька обласна федерація боксу та ГО “Золоті леви Чорної сотні”.
– Це черговий етапний турнір з боксу серед молоді на честь захисника України, – коментує голова буковинського проводу громадської організації “Золоті леви Чорної сотні” Олег Громадський. – Ми з громадською організацією вирішили зробити такі турніри у всіх областях України. Перший турнір був у Львові. Зараз чернівчани прийняли естафету у львів’ян. В турнірі беруть участь юнаки, молодь з 1998 по 2000 роки народження.
“Ми організатори турніру, і всі призові, все фінансування взяли на себе, – додав Олег Громадський. – Нам допомогли. Хочу відзначити, що люди, коли чули про організацію турніру, самі до нас зверталися. Наприклад, представники “ObnovaEuroshop”, “Болени”, готелю “Буковина”, “Нашої Ряби” самі дзвонили і пропонували допомогти у проведенні цього турніру. Бюджет турніру досить високий і дякуючи їм та решті наших друзів, вдалося провести таке цікаве свято боксу”.
Турнір має благодійну складову. Для родин загиблих в АТО та на Майдані організатори підготували фінансову допомогу, а представники ТМ “ObnovaEuroshop” – подарункові сертифікати, які вручили учасники антитерористичної операції, представники торгової марки “ObnovaEuroshop” Олександр Чеботар, Василь Бовгар, Едуард Корчевий.
– Я захищав східні кордони країни. Це Донецька область, Маріупольський напрямок, – розповів боєць АТО Василь Бовгар. – Прийшов сюди з побратимами підтримати сім’ї загиблих на Майдані, в зоні АТО. Хоча ми їх не знали, але це буковинці — ми одна сім’я, ми воїни. Хочеться підтримати хоч чимось сім’ї загиблих.
“Найбільше треба допомагати тим, які зараз в АТО, – вважає Василь Бовгар. – Не залишати їх поза увагою. Треба підтримувати їх одягом і харчуванням. Там дуже холодно, не так, як на заході країни. Також не треба забувати сім’ї загиблих в АТО. Їм дуже важко. Вони відпустили бійця захищати мир, а він не вернувся”.
– Нас запросили на турнір поспілкуватися і вшанувати пам’ять наших рідних, – розповіла дружина загиблого в АТО Олексія Вербицького Галина Вербицька. – Мій чоловік був спортивною людиною, він займався спортом, залучав усіх до спорту — знайомих, друзів, нас з донькою. У нас вдома і турнік, і гантелі, і спортивна лавиця. Йому було 47 років, та він був у чудовій спортивній формі. Йому не давали більше 30-35 років… Ми дуже сумуємо, бо відпустили найдорожчу людину назавжди заради майбутнього, заради кращого життя.

molbuk.ua

***

У Чернівцях на  боксерському турнірі вшанували захисників України та їх сім’ї

21 листопада на базі ФОК “Олімпія” у Чернівцях стартував боксерський турнір на честь захисників України. Окрім спортивної складової тут не забули згадати й про тих, хто віддав життя за україну й нині захищає її терени.

– Це черговий етапний турнір з боксу серед молоді на честь захисника України, – коментуєорганізатор турніру Олег Громадський. – Ми з громадською організацією вирішили зробити такі турніри у всіх областях України. Перший турнір був у Львові. Зараз чернівчани прийняли естафету у львів’ян. В турнірі беруть участь юнаки, молодь з 1998 по 2000 роки народження. Ми організатори турніру, і всі призові, все фінансування взяли на себе. Нам допомогли. Хочу відзначити, що люди, коли чули про організацію турніру, самі до нас зверталися. Бюджет турніру досить високий і дякуючи їм та решті наших друзів, вдалося провести таке цікаве свято боксу.

Отож, оскільки турнір мав благодійне спрямування, напередодні поєдинку більш ніж двадцятьом родинам загиблих подарували сертифікати від ТМ “ObnovaEuroshop”. Вручали подарунки бійці АТО Олександр Чеботар, Василь Бовгар, Едуард Корчевий.

– Наша торгова марка залюбки підтримала цей боксерський турнір. Це поєднання спорту і благодійної діяльності. Ми усі у складний для держави час маємо пам’ятати про подвиг героїв, які загинули на сході, і всіляко підтримувати їх сім’ї. Ну, і дбати про підростаюче покоління, аби молодь росла здоровою, спортивною і патріотичною, – сказав представник компанії Мар’ян Лазарук.

Окрім подарунків організатори турніру пообіцяли родинам опіку та підтримку у вирішенні проблем.

Уляна ДЕЛІКАТНА, vidido.ua

***

До Чернівців з’їхалися юні боксери для участі в турнірі на честь Захисника України

У Чернівцях 21 та 22 листопада проходить Міжрегіональний турнір з боксу на честь Захисника України. Юні спортсмени зі всієї країни приїхали до столиці Буковини, щоб продемонструвати свої боксерські навики, передаєкореспондент БукІнфо.
Боксерський турнір проводиться в рамках вшанування всіх захисників нашої країни, які боронять українську землю від ворогів та окупантів. Перед початком спортивних змагань всі присутні вшанували хвилиною мовчання героїв, які віддали своє життя в боротьбі за свободу України. Також сім’ям загиблих учасників АТО та героїв Небесної Сотні, які були присутні на турнірі, бійці антитерористичної операції вручили сертифікати на отримання товарів від торгової марки «ObnovaEuroshop.
До учасників змагань та присутніх зі словами подяки звернулися також представники Громадської організації «Золоті Леви Чорної Сотні» Олег Громадський і Тарас Мацюк та почесні гості турніру.
З нагоди боксерських змагань відбувся концерт чернівецького оркестру барабанниць-мажореток, гурту «Аферистки», співака Ростислава Кушини та біт-боксера.

В перший день змагань юні боксери розпочали запеклу боротьбу за вихід до фінальної частини турніру на честь захисника України.

bukinfo.com.ua

***

У Чернівцях стартував боксерський турнір на честь захисників України

У ФОК «Олімпія» відбувається турнір з боксу на честь Захисника України. Турнір присвячується пам’яті тих, хто віддав своє життя на Майдані та в зоні АТО.

На турнірі присутні родичі загиблих, яких пом’янули хвилиною мовчання під час урочистої церемонії  відкриті турніру.

Сім’ям загиблих учасників АТО та героїв Небесної Сотні бійці антитерористичної операції Олександр Чеботар, Василь Бовгар та Едуард Корчевий вручили сертифікати на отримання товарів від відомої торгової марки.

Естафету серії турнірів з боксу на честь Захисника Вітчизни України під егідою громадської організації «Золоті Леви Чорної Сотні» Чернівці прийняли від Львова.

Про це розповів голова Буковинського проводу ГО «Золоті Леви Чорної Сотні» Олег Громадський.

За словами Олега Громадського, аналогічні змагання у місті Лева відбулися 26-27.09.15.

У столиці Буковини турнір гостюватиме 21-22.11.15 у ФОК «Олімпія».

Змагатимуться боксери із Західної України.

Почесними гостями турніру є майстер спорту міжнародного класу з боксу, неодноразовий призер чемпіонату Європи, 6-разова чемпіонка України Іванна Крупеня та майстер спорту, державний тренер збірної України з боксу Ольга Міхненко.

На Буковину завітали спортсмени з Закарпатської (Рахів, Іршава), Івано-Франківської (Івано-Франківськ, Коломия, Долина), Хмельницької (Кам’янець-Подільський) областей та м. Тернопіль.

Турнір триває два дні.

 Степан Карачко, buknews.com.ua

***

Боксерським турніром спортсмени у Чернівцях підтримали захисників України

21 листопада на базі ФОК “Олімпія” у Чернівцях стартував боксерський турнір на честь захисників України. Участь у турнірі взяли боксери із Закарпатської (Рахів, Іршава), Івано-Франківської (Івано-Франківськ, Коломия, Долина), Хмельницької (Кам’янець-Подільський) областей та Тернополя, Рівного. Більшість з учасників – вже досвідчені спортсмени, серед них є чемпіони та призери чемпіонатів України, учасники, призери і, навіть чемпіони Європи.

За словами організатора турніру Олега Громадського, це черговий етапний турнір з боксу серед молоді на честь захисника України. Такі турніри пройдуть у всіх областях України. Перший турнір був у Львові. Зараз чернівчани прийняли естафету у львів’ян. В турнірі беруть участь юнаки, молодь з 1998 по 2000 роки народження.

Уляна ДЕЛІКАТНА, vidido.ua

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.