Чернівчани виграли «Будапешт Open 2016» (фото)

10

П’ять нагород здобули вихованці чернівецького спортивного клубу «Лідер» на міжнародних змаганнях з карате «Budapesht Open 2016» у столиці Угорщини.

 

У звітних змаганнях взяли участь близька 900 каратистів з 31 країни.

У дорослій елітній номінації відзначився член збірної команди України Валерій Чоботар, який переміг у категорії до 84 кг. Також перемогу, але серед юнаків 16-17 років, святкував у категорії до 76 кг інший вихованець СК «Лідер» Родіон Ончуленко. У цій же віковій групі бронзовими призерами Віктор Стефанюк (до 61 кг) та Євген Пилипюк (до 68 кг). Серед дітей 12-13 років Олександр Ленський у категорії +50 кг поступився лише у фіналі.

У дорослій номінації відзначився ще один чернівчанин Різван Талібов (клуб «Максимум») – «бронза» в особистому куміте та «бронза» в команді серед дорослих.

Красуні з СК «Лідер» Гванца Гвелісіани та Анастасія Ситник зупинилися за крок до п’єдесталу – 5-ті місця.

Тренують спортсменів майстри спорту міжнародного класу з карате Андрій Лазаренко та Олександр Пікулін.

З Угорщини найтитулованіший поки щл вихованець СК «Лідер» Валерій Чоботар вирушив до Німеччини на етап Прем’єр-ліги.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

160917-chobotar
Валерій Чоботар

***

Перед «Будапешт Open» представники СК «Лідер» виступили на етапі «Premier league Istanbul Karate 1» у Туреччині. Ось що про ці змагання розповів SportBuk.com тренер і спів керівник СК «Лідер» Олександр Пікулін (мовою оригіналу):
«В этот раз мы повезли молодую команду и пробовали наших юниоров, которым по 16-17 лет, на одном из лучших и престижных чемпионатов в мире, где принимают участие спортсмены старше 21 года! После первого дня Премьер-лиги в Стамбуле такие результаты боев:
1) Ончуленко Родион – в первом бою встретился со спортсменом из Саудовской Аравии ALKHALIFAH MAJED, который на сегодняшний день 1-й номер в мировом рейтинге К-1! Родион на первых секундах повёл в счете, забив 2 бала , но во второй половине боя пропустил ногу в голову ((( счёт 2:3.
2) Карась Александр проиграл в первом поединке спортсмену из Турции BASTURK MUSLUM (серебрёный призер чемпионата мира в Токио в 2008 году) – 1:2.
3) Пылыпюк Евгений проиграл в первом бою со счетом 1:2 спортсмену из Алжира Mohamed El-Amine. Женя тоже вёл в счёте в начале поединка, но пропустил 2 бала ((( в итоге проигрыш…
4) Стефанюк Виктор первый бой выиграл у спортсмена из Турции TASOGLU OKKES 8:0.
Второй поединок Виктор провел против спортсмена с Македонии, забив ногу в голову в середине поединка, повёл в счёте 3:0. И с таким же счётом и выиграл!
В третьем поединке Витя встретился с Чемпионом этой премьер лиги ALHARBI ABDULLAH с Саудовской Аравии. 0:2 и Стефанюк попадает в утешительные поединки. До бронзы ещё нужно выиграть 2 поединка! Бой со спортсменом с Турции MACAR TOLGA – Витя повёл в счёте, забив ногу в голову, но сразу же пропустил тоже 3 бала! И раздельным решением судьей 2:3 – проигрыш по флажкам! В результате – 7 место с 36 спортсменов.
Тренерский состав клуба и я лично очень доволен данным результатом, так как всем ребятам ещё 17 лет, и данный турнир высокого уровня !!! Все отодрались очень хорошо и справились с поставленными задачами, это очень хорошее начало нового сезона!!!»

***

У Чернівцях запрацювала нова секція дзюдо – з сюрпризами;)

***

В районі студмістечка ЧНУ запрацював сучасний спортзал СК «Лідер» (фото)

***

Довідки з приводу занять в клубі:
(050) 577-12-40
(050) 206-00-89
(050) 606-97-03

***

«Олімпійське літо 2016» і нічний футбол «з присмаком» карате і надії (фото)

***

Тренування у Чернівцях під орудою наставника збірної Угорщини з карате (фото)

***

До програми Олімпіади-2020 включили ще 5 (6) видів спорту, у т.ч. карате і бейсбол

***

Лабовський подався у карате (фото)

***

СК «Лідер» (Чернівці): карате, стрейчинг (стретчинг)…

***

Карате: У Будапешті чернівецький «Лідер» має 7 нагород з 9-ти можливих (фото)

***

Карате: Чернівчани привезли 16 нагород з чемпіонату України 2015 (фото, відео)

***

Фото: «Спортивний ревізор» представляє стрейчинг (stretching)

***

Карате: Вихованці СК «Лідер» підкорили Лас-Вегас («USA OPEN 2014»)

***

Фото: Герой Кубку світу з карате нагородив лауреаток свята краси та спорту 2014

***

Карате: Чоботар – призер Кубку світу особисто і чемпіон з Мотовиліним і Дожуком

***

Карате: Чернівчанин Чоботар – за крок до п’єдесталу на Євро-2014 U-21

***

Фото: На новорічному спортивному святі – конкурс краси і показові виступи… на столі

***

Відео: Командний Кубок України з карате 2013 у Чернівцях

***

10 Comments
  1. Валентин says

    а що, з Чернівців лиш один “Лідер” виступав???? у нас повно інших клубів. чому про них не пишете? чи сайт окремих лиш відзначає?

  2. Валентин, “Лідер” інформацію надіслав. Я без поняття, чи виступали ще там хлопці і дівчата з Чернівців. Не маю часу відстежувати до міжнародних турнірів. Якщо маєте інформацію про всі місця чернівчан у Будапешті – буду вдячний (sportbuk@gmail.com), вкажіть імена, прізвища, клуб, вікова і вагова категорія, місце. І вкажіть Ваші дані, щоби записати в автори. Дякую

  3. До слова, були і ситуації аналогічні з іншими клубами, які так само повідомляли про успіхи своїх, а потім з’ясовувалось, що були і з інших наших клубів, які були призерами.
    Я просив по можливості надсилати інформацію про всіх наших.
    Перевірив, “Лідер” не надсилав цю інформацію. І згадав, що я її побачив у стрічці Андрія Лазоренка, як друга у facebook.

  4. Ромтіс Чесний says

    З ваших статтей на сайті складається враження, що “*ідер” єдиний представник бойових мистецтв в Чернівцях. Чи хто плотить, того друкують? Так виставте прайс-лист!
    Можливо, якби ви відвідали Фестиваль бойових мистецтв в Чернівцях, ви б дізнались багато нового. Чи щоб запросити вас на таку подію як фестифаль, який пропогандує спорт та спортивний спосіб життя потрібно як мінімум футболочку подарувати?

  5. В. К. says

    Фестиваль бойових мистецтв? Кому він треба той фестиваль? Ми що готуємо бойовиків, який здоровий спосіб життя коли дітей вчать битися? 
    Хто дозволив проводити такий захід, який пропагує насилля?! Куди влада дивиться? 
    Треба пропагувати нормальні мирні види спорту а не бойові мистецтва!!!!!!!!!!!!!!
    пане Мазурашу, ви при спортивній владі, чому сприяєте пропаганді насилля?!

  6. Петро says

    Валік якщо ти такий умний і знаєш хто ще з чернівецький каратистів виграв медалі в 
    Будапешті чого не написав в коментарі той список? Коментарі видно так як і статтю. А то лиш би поговорити

    1. Ромтіс Чесний says

      Різван Талібов (клуб Максимум) – бронза в особистому куміте та бронза в команді серед дорослих.

  7. Олександр Пікулін says

    Шановний В.К ,ми готуемо патріотично налаштовану молодь ,яка на данному фестивалі демонструвала свое вміння захищати Вас,в першу чергу ,в цей не легкий час для нас всіх …. Стосовно виступу ,інформацію подавав я,Різвана вітаю с 3м місцем і надалі бажаю йому успіхів …..

  8. Ромтіс: почну з кінця – дякую за інфо про ще одного призера.
    Тепер до іншого… Ви дуже некоректно спілкуєтесь. Якщо ви дасте пошук “”карате” по сайту, знайдете інформацію і про представників інших клубів. Був час, коли інформацію про карате частіше подавав Павло Шестаков (за що дякував і дякую). Був період, коли в основному фігурували вихованці Руслана Білоускурського (одного з кращих, думаю, не лише в області тренерів з карате, на мою думку).
    Так, я симпатизую окремим тренерам, окремим спортсменам-каратистам (Євген Мотовилін, Валерій Чоботар і т.д.), так, я симпатизую клубу “Лідер”, чию роботу мав нагоду відчути трішки більше, ніж просто поверхнево, і вважаю їх досвід дуже цінним на етапі можливого переходу на клубну систему. Є і інші успішні клуби, і коли більше дізнаюсь про якийсь наступний – це справа часу і, іноді, і випадку.
    До Вашого відома, шановний некоректний співрозмовник “з кущів”, клуб “Лідер” якийсь час назад (рік, два, не пригадую вже) навіть пропонував мені допомагати їм на платній основі (у т.ч. вести їх клубний сайт), але я змушений був відмовитися, передусім, тому, що не вистачає часу (нехай Саша Пікулін, який тут пише, підтвердить або спростує цю інформацію). 
    Щоби звинувачувати в якомусь упередженому (в позитиві) ставленні до “Лідера”, треба бути, як мінімум, неуважним:) Подивіться, коли були змагання у Будапешті, а коли я закинув цю інформацію, побачивши у стрічці ФБ-друга Андрія Лазоренка. ФБ періодично нагадує про якісь події друзів, і ось ця інформація в потрібний момент потрапила на очі. А інфо про Туреччину я зняв було аналогічно зі стрічки Андрія раніше, але просто не мав часу її подати. І додав тепер, до інфо про Будапешт, яке була подано з запізненням теж… Часу не вистачає – кому критикувати є, а ось допомагати якісно на громадських засадах, як працюю і я, – не дуже. 
    Футболки… Ви, шановний співрозмовнику “з кущів”, будете дивуватися – мені друзі з “Лідера” подарували не лише декілька футболок, а й мастерку (яку шукаю після того, як дав погрітися судді турніру з волейболу, сподіваюсь, знайду) і навіть куртку. Жах, правда?:) Може, це взагалі корупція – напишіть звернення в поліцію:)
    І не забудьте повідомити, що я, такий поганий, займаючись сайтом SportBuk.com з власної ініціативи і на громадських засадах (за винятком деякої підтримки з боку СК “Гешко”, на деякі техпотреби і т.п.), працюючи нерідко по ночах, примудряюсь якимось дивом не встигати охоплювати всі-всі спортивні події, а в деяких випадках ще й не можу читати чиїсь думки або не телефоную вночі якимось умовним “коментаторам з кущів”, щоби дізнатися, чи часом не було ще призерів з Буковини на тих чи інших міжнародних змаганнях, де, навіть якщо мати посилання на протоколи, не так просто було б “вирахувати” всіх чернівецьких спортсменів…
    І так і вкажіть у заяві, що я підозрююсь у надмірній любові до спортклубу “Лідер”, я це звинувачення підтверджу:) Правда, припускаю, що можу наразитися на зустрічний позов від “Лідера”, бо насправді я достатньо багато подій за їхньою участю пропускаю, а деякі подаю із запізненням в силу різних обставин…:)
    Працюю скільки моржу і як можу. Шановний співрозмовнику “з кущів”, майте честь спілкуватися відкрито… І спробуйте знайти кошти на зарплату спортивним журналістам, яких ми тоді озадачимо старатися охоплювати значно більше подій і менше пропускати успішних виступів наших земляків, незалежно від виду спорту;)
    Тоді будемо шукати потенційних виконавців, бо встигаю далеко не все, що хотів би охопити…
    Дякую;)

  9. В. К. Може, спілкувались би відкрито?..
    Я хіба відносно у спортивній владі:) Або частково:)
    Фестиваль пропагує спорт і здоровий спосіб життя;) Наскільки я знаю учасників, вони насильство не пропагують! Навпаки навіть… І НОРМАЛЬНИЙ ЄДИНОБОРЕЦЬ ніколи не проявить агресію на вулиці чи в інших громадських місцях, а свої навички використає хіба що для захисту себе або жінок, слабших і т.п.;)
    А щодо того, як логічно було би розвивати певні єдиноборства і т.п. – це тема довга, відкривайте обличчя і можемо про це спілкуватися і за чаєм, з Іваном Гешком, Сашком Пікуліним та іншими хлопцями “в темі”;)
    А поки що чекаємо завтра на “Буковинській милі”, будемо пропагувати разом здоровий спосіб життя!;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.