Тренування у Чернівцях під орудою наставника збірної Угорщини з карате (фото)

0

У четвер, 25.08.16, у новому залі спортклубу «Лідер» по вул. Коперника, 6 у Чернівцях відбулося спільне тренування українських та угорських каратистів під керівництвом головного тренера збірної Угорщини Юрія Ружинського.

 

Угорський клуб, в якому тренує Юрій Ружинський, приєднався до навчально-тренувального збору вихованців СК «Лідер» у комплексі «Сонячна долина» (с. Бояни, Новоселицький район). Там заняття по черзі ведуть угорські та українські фахівці. Крім «лідерів», на цей НТЗ завітали також гості з Одеси та Дніпра.

По плану 25.08.16 спільне відкрите тренування під орудою наставника збірної Угорщини провели у Чернівцях у залі СК «Лідер».

Цікаво, що коли час тренування добігав кінця і співкерівник та тренер СК «Лідер» Олександр Пікулін підійшов до угорського фахівця натякнути, що треба «закруглятися», той сказав, що отримує велике задоволення від роботи з цією групою каратистів, тому, мовляв, не обмежуйте по часу.

Пізніше в інтерв’ю програмі «Спорт-тайм» Юрій Ружинський відзначив високий рівень українського карате (персонально виокремив Валерія Чоботаря та Станіслава Горуну), гарну організацію навчально-тренувального збору, красу України, гостинність буковинських друзів тощо, а також спророкував успішне майбутнє юним вихованцям СК «Лідер», які йому, як кажуть, приглянулись.

Цікавість і корисність таких спільних тренувань і зборів відзначили у своїх коментарях і титуловані угорські каратисти Martial Tadissi та Dome Szegedi, і вітчизняні фахівці Андрій Зима (Дніпро) та Олександр Лендел (Одеса). Останній, в якості прогнозу, запевнив,  що його одеський клуб обов’язково матиме медаль на Олімпіаді-2020 (як відомо, у Токіо карате буде в олімпійській програмі), і попросив зберегти це інтерв’ю, щоби потім показати, як він влучно це передбачив.

Після спільного тренування спілкування продовжили у корчмі «Чічері», яка є «рідною» для СК «Лідер», оскільки син співвласника Романа Дріня – Тарас свого часу тренувався у цьому клубі і успішно виступав на змаганнях різного рівня. Плюс сам Роман Дрінь неодноразово підтримував змагання з карате. Тепер, як відомо, він є віце-президентом ФСК «Буковина».

Там, у неформальній обстановці, гості з Угорщини розказали трішки більше про свій клуб, в якому культивують багато видів спорту. І вихованці цього клубу, як виявилось, здобули на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро аж 3 золоті медалі!

Спільне НТЗ українських та угорських каратистів у «Сонячній долині» триває.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натисніть на фото):

160825-karate-leader-sportbuk.com (29)-copy

 

 

 

 

 

 

***

В районі студмістечка ЧНУ запрацював сучасний спортзал СК «Лідер» (фото)

***

Довідки з приводу занять в клубі:
(050) 577-12-40
(050) 206-00-89
(050) 606-97-03

***

СК «Лідер» (Чернівці): карате, стрейчинг (стретчинг)…

***

Карате: У Будапешті чернівецький «Лідер» має 7 нагород з 9-ти можливих (фото)

***

Карате: Чернівчани привезли 16 нагород з чемпіонату України 2015 (фото, відео)

***

Фото: «Спортивний ревізор» представляє стрейчинг (stretching)

***

Карате: Вихованці СК «Лідер» підкорили Лас-Вегас («USA OPEN 2014»)

***

Фото: Герой Кубку світу з карате нагородив лауреаток свята краси та спорту 2014

***

Карате: Чоботар – призер Кубку світу особисто і чемпіон з Мотовиліним і Дожуком

***

Карате: Чернівчанин Чоботар – за крок до п’єдесталу на Євро-2014 U-21

***

Фото: На новорічному спортивному святі – конкурс краси і показові виступи… на столі

***

Відео: Командний Кубок України з карате 2013 у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.