Фото: Герой Кубку світу з карате нагородив лауреаток свята краси та спорту 2014

0

Почесним гостем спортивного свята «Міс краси та спорту» у професійному ліцеї сфери послуг став один з героїв етапу Кубку світу серії Карате 1 в Словенії Валерій Чоботар.

 

Нагадаємо, що у словенському місті Ласко Валерій здобув бронзову нагороду в індивідуальному куміте та «золото» в командному куміте.

Разом з Валерієм Чоботарем до складу журі свята «Міс краси та спорту» увійшов і його тренер та співкерівник спортклубу «Лідер», майстер спорту міжнародного класу з карате Андрій Лазоренко. Ліцей у журі представляли заступник директора з виховної роботи Людмила Іванівна Ткач та старший майстер Броніслав Радович Савчук.

Звітне свято краси та спорту Чернівецький професійний ліцей сфери послуг організував вдруге з ініціативи керівника фізвиховання Олександра Гуцуляка. Партнерами заходу цього разу виступили обласний центр «Спорт для всіх» та обласне відділення НОК України.

До програми увійшли веселі естафети, індивідуальні змагання, а також інші цікаві колективні та особисті конкурси, в т.ч. творчі.

Увінчалось свято церемонією нагородження, до і після якої Валерій Чоботар роздавав автографи і фотографувався на пам’ять з охочими.

 

Міс краси і спорту – Аліна Мельник (група 9)

Міс спорт – Дана Онофрійчук (група 12)

Міс краса – Альона Шодринга (група 12)

Міс швидкість – Тамара Кобилянська (група 9)

Міс сила – Тетяна Остафійчук (група 9)

Міс спритність – Ольга Кіріяк (група 12)

У змаганнях взяли участь також Руслана Георгіу, Марина Майкан, Юлія Дорош (група 9), Ніка Лазорик, Антоніна Фрунза, Ангеліна Федорчук (група 12).

Відео буде додане.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Фото: Свято краси і спорту у ФОК «Олімпія»

***

Карате: Чоботар – призер Кубку світу особисто і чемпіон з Мотовиліним і Дожуком

Leave A Reply

Your email address will not be published.