Фото: На новорічному спортивному святі – конкурс краси і показові виступи… на столі

0

У неділю, 29.12.13, наступаючий Рік Коня та свою чергову річницю відсвяткував спортивний клуб карате «Лідер».

Святковий вечір, який відбувся у ресторані «Дельта», розпочався з показових виступів численних вихованців клубу «Лідер» – від наймолодших до старших і найтитулованіших. Хлопці і дівчата продемонстрували не лише високу спортивну майстерність, а й доволі непогані акторські якості і артистизм. Причому постановкою номерів займалися каратисти з старшої вікової групи. Виступали, до слова, не лише каратисти, а й юні підопічні тренера з стрейчингу Аліни Ільчишиної.

В силу обставин татамі для показових виступів довелося розташувати між святковими столами, тож номери, які вимагали «більшого розмаху», доводилось корегувати на ходу. Хоча й без курйозу не обійшлося – після одного з прийомів у спарингу каратисти вилетіли за межі татамі, а ноги одного з них зупинилась над самою тарілкою:)

З нетерпінням спортсмени чекали і церемонію нагородження. В клуб «Лідер» протягом року ведеться підрахунок очок, а на новорічному святі лідери рейтингу в кожній віковій групі нагороджуються красенями-кубками. Призи керівники і тренери клубу Олександр Пікулін та Андрій Лазоренко вручили і деяким спортсменам, які трішки не дотягнули до трійки лідерів. Абсолютно кращим каратистом «Лідера» у 2013 р. став учасник молодіжного Чемпіонату світу Валерій Чоботар.

Церемонія нагородження увінчалась сюрпризом від батьківського комітету (до слова, на чолі з мамою каратиста року – Іриною Чоботар), який презентував клубу недешевий інвентар.

Були сюрпризи і від гостей свята. Спортклуб «Лідер» нагородили подякою від облцентру «Спорт для всіх» – за вагомий внесок у пропаганду спорту і здорового способу життя, виховання підростаючого покоління, організацію і проведення на високому рівні спортивно-масових і оздоровчих заходів. З подачі дружнього спортклубу «Гешко» відомими методами «караоке на майдані» були визначені Міс та І віце-міс СК «Лідер»: найбільшу голосову, а потім і грошову підтримку отримали Євгенія Шехтер та Анастасія Ситник.

Батьків і родичів залучили і до інших веселих конкурсів, в яких розігрувались презенти від того ж СК «Гешко» і олімпійського відділення НОК України. Заключним був новий конкурс з символічною для наших днів назвою «Майдан», в результаті якого всі опинились на танцювальному майданчику, де, після нагородження організатора-переможця, й продовжили святковий вечір.

Кращі каратисти СК «Лідер» сезону-2013

Чол.

2006 рік та молодші
1 місце Балук Олександр
2 місце Савицький Макс
3 місце Гадабуряк Денис

2003-2005 р.н.
1. Лєнскій Олександр
2. Одажиу Владислав
3. Богданов Дмитро

2000-2002 р.н.
1. Липковский Костя
2. Гвелісіані Акакій
3. Балук Валерій

1997-1999 р.н.
1. Стефанюк Віктор
2. Ончуленко Родіон
3. Шехтер Сергій

До 1997 р.н.
1. Чоботар Валерій
2. Ончуленко Микита
3. Романенко Віктор

Дівчата
1. Шехтер Євгенія
2. Яковенко Ілона
3. Ситник Анастасія
3. Гвелісіані Гватса

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Фото: «Спортивний ревізор» представляє стрейчинг (stretching)

***

Відео: Командний Кубок України з карате 2013 у Чернівцях

***

Фото: На Кубку України з карате переміг Львів, але головний трофей… у Чернівців

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.