На Буковині провели Олімпійський день

0

Сьогодні, 23 червня, у парку Т.Г. Шевченка відбувся Олімпійський день. Це свято щорічно реалізовується з нагоди дня заснування Міжнародного олімпійського комітету.

Почесними гостями заходу були  директор Чернівецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Андрій Лазаренко, народний депутат Верховної Ради України Георгій Мазурашу, начальник управління з фізичної культури та спорту міської ради Дмитро Макаренко, начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Корнелій Жукотинський, директор департаменту комунікацій Чернівецької ОДА Вікторія Гатрич, голова відділення НОК України в Чернівецькій області, чемпіон Європи та світу з легкої атлетики, учасник трьох Олімпійських ігор Іван Гешко.

Під керівництвом кандидата наук з фізичного виховання і спорту, доцента Чернівецького національного університету Олени Мороз було проведено Олімпійську зарядку в якій взяли участь буковинські олімпійці та депутат Верховної Ради України.

Після чого відбувся символічний забіг, після якого всі учасники на фініші отримали сертифікати учасників та пам’ятні подарунки.

Також наприкинці заходу було проведено розіграш подарунків для усіх учасників.

Leave A Reply

Your email address will not be published.