Фото: «Спортивний ревізор» представляє стрейчинг (stretching)

1

Увагу «Спортивного ревізора» SportBuk.com привернув екзотичний для нас стрейчинг (або стретчинг), яким в Чернівцях можна займатися в спортклубі «Лідер».

Аби погляд на стрейчинг був максимально об’єктивним, SportBuk.com, облцентр «Спорт для всіх» та

Анастасія Мельничук і Аліна Ільчишина
Анастасія Мельничук і Аліна Ільчишина

модельне агентство «Шоу-Тайм» вирішили обрати для цієї місії симпатичних дівчат, які готові випробувати на собі це заняття і публічно ділитися враженнями. Сьогодні стрейчинг презентує Анастасія Мельничук.

«Я закінчила Чернівецький медичний коледж, на даний момент працюю фельдшером в лікарні, – розказує Анастасія. – Аби підтримувати себе в гарній фізичній формі, в школі і коледжі відвідувала різні спортивні гуртки. З дитинства мріяла стати фотомоделлю. А тут з’явилась нагода випробувати себе фактично в якості моделі, поєднавши це з дещо загадковим стрейчингом. Перед тим, як піти на заняття в клуб «Лідер», пошукала в інтернеті інформацію про цей вид. Інформація доволі різноманітна, що лише додатково заінтригувало. Стрейчинг виявився цікавим і приємним. Заняття проводила Аліна Ільчишина – на мою думку, висококваліфікований тренер. Вона чітко пояснювала як і які вправи виконувати. Тобто навіть мені, новачку в цій справі, було все ясно. Заняття почалося з розминки під веселу музику. Під час тренування ми виконували різноманітні вправи на кожну групу м’язів. Найбільше мені сподобались вправи, які допомагають сісти на шпагат. Заняття пройшли, як кажуть, «на одному диханні», навіть не відчулось, коли година минула. Я отримала масу задоволення. Як медичний працівник, зауважу, що такі заняття справді є корисними для здоров’я. Неодмінно хочу продовжити займатися стрейчингом. І раджу всім теж спробувати – запевняю, що не пошкодуєте».

Далі буде…

Для інформації.

Ефект від занять стрейчингом (стретчингом):

підвищення еластичності та тонусу м’язів;

збільшення діапазону рухів у суглобах;

збільшення постачання м’язів киснем і поживними речовинами;

покращення координації рухів;stretching-ZOS-27-Lider-bodyballet-ogoloshennya

запобігання таких пошкоджень, як розтяжка м’язів, сухожилля і зв’язок;

покращення і пришвидшення відновлення м’язів після навантаження.

Стрейчингом можна займатися в клубі «Лідер» по вул. Воробкевича, 19 (ЗОШ №27, вхід з боку басейну) у понеділок, середу та п’ятницю з 20:30 та у Центрі розваг «Панорама-Чернівці» (2 поверх) у вівторок і в четвер з 19:00, в середу і п’ятницю з 10:00 і в неділю – з 12:00. Телефон для довідок: (050) 6663611.

Сайт СК «Лідер»: leader-team.com.ua

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

«Спортивний ревізор» рекомендує: вело-денс з красунею-тренером і «гормонами щастя»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.