У Чернівцях запрацювала нова секція дзюдо – з сюрпризами;)

0

Цим популярним ОЛІМПІЙСЬКИМ видом єдиноборств відтепер можна займатися і в спортивному клубі «Лідер» – у новому залі по вул. Коперника, 6 (в районі студмістечка ЧНУ, за магазином «Кооператор»).

2016-lider-nabir-judo-copy

З юними дзюдоїстами у «Лідері» працює молодий тренер Дмитро Лазоренко. Довідки з питань запису в групи дзюдо – за телефоном (095) 561-88-86.

Дмитро Лазоренко в шкільному віці займався боротьбою дзюдо у ДЮСШ «Авангард» ФСТ «Україна» і подавав непогані надії у цьому олімпійському виді спорту. Неодноразово вигравав місцеві змагання, юнацьку першість Центральної ради ФСТ «Україна», був переможцем та призером міжнародних турнірів з боротьби дзюдо. Також був призером першості України з боротьби самбо (не олімпійський вид, який називають «сателітом» дзюдо, більше розвинутий у пост-радянських країнах). Дзюдо займався до 16-ти років.

Потім випробував себе і в інших видах єдиноборств (не олімпійських). За його словами, двічі вигравав Кубок України з рукопашного бою, двічі вигравав національний чемпіонат з панкратіону, двічі вигравав чемпіонат України з го дзю рю карате (контактне карате), у 2009 р. виграв Кубок світу з го дзю рю карате.

Тепер повернувся у дзюдо – вже в якості тренера. Сповнений сил і бажання долучитися до відродження слави буковинської боротьби дзюдо. Нагадаємо, що вихованець чернівецької школи дзюдо Марік Бергер у 1984 р. став бронзовим призером Олімпійських ігор, але вже представляючи Канаду. І з новітньої історії розвитку цього виду на Буковині: син знаного новоселицького дзюдоїста Юрія Паскаря – Роман Паскар у 2007 р. здобув єдину для України золоту медаль на юнацькому чемпіонаті Європи!

Бажаємо Дмитрові та його учням успіхів!

І до батьків: не бійтеся віддавати своїх дітей у секції з висококонкурентних олімпійських видів спорту! У не олімпійських видах, як правило, значно легше здобути якісь нагороди на національних і міжнародних змаганнях, але ніякий успіх у менш конкурентних неолімпійських видах не може зрівнятися з досягненнями у престижних олімпійських! Можливо, саме вашій дитині судилося через роки здобути для України олімпійську медаль!;)

Ну, а те, яка атмосфера панує серед вихованців клубу «Лідер» та їх батьків, – приємно вражає! Це справді одна дружня спортивна сім’я!;)

***

Довідково: у спортклубі «Лідер» працюють також відділення карате (вид спорту, який включений до програми Олімпійських ігор 2020 р. в Токіо), кікбоксингу, ММА (двобої в клітці) та стрейчингу (розтягування).

Довідки з приводу занять в клубі:

(050) 577-12-40

(050) 206-00-89

(050) 606-97-03

***

Увага! За побажаннями вихованців клубу та батьків портал може організовувати безкоштовну фотозйомку тренувань окремих груп (перевага надається олімпійським видам спорту)!;)
(050) 841-61-33

***

160908-judo-lider-lazorenko-sportbuk-com-1

***

«Олімпійське літо 2016» і нічний футбол «з присмаком» карате і надії (фото)

***

В районі студмістечка ЧНУ запрацював сучасний спортзал СК «Лідер» (фото)

***

Рукопашний бій: Чернівчани знову виграли командний Кубок України!

***

Рукопашний бій: Чернівецька область виграла Кубок України (+ фото, відео)

***

«Олімпійське літо 2016» і нічний футбол «з присмаком» карате і надії (фото)

***

СК «Лідер» (Чернівці): карате, стрейчинг (стретчинг)…

***

Карате: У Будапешті чернівецький «Лідер» має 7 нагород з 9-ти можливих (фото)

***

Карате: Чернівчани привезли 16 нагород з чемпіонату України 2015 (фото, відео)

***

Фото: «Спортивний ревізор» представляє стрейчинг (stretching)

***

Карате: Вихованці СК «Лідер» підкорили Лас-Вегас («USA OPEN 2014»)

***

Фото: Герой Кубку світу з карате нагородив лауреаток свята краси та спорту 2014

***

Карате: Чоботар – призер Кубку світу особисто і чемпіон з Мотовиліним і Дожуком

***

Карате: Чернівчанин Чоботар – за крок до п’єдесталу на Євро-2014 U-21

***

Фото: На новорічному спортивному святі – конкурс краси і показові виступи… на столі

***

Відео: Командний Кубок України з карате 2013 у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.