Екс-чиновник з Чернівців продовжує забивати за німецький футбольний клуб

0

Колишній керівник відділу в обласному владному підрозділі, який торік залишив роботу чиновника і підписав контракт з футбольним клубом німецької Ландесліги, знову нагадав про себе результативною грою за «SV 09 Arnstadt».

 

У контрольному поєдинку проти «Kranichfeld» екс-чиновник і колишній футболіст «Буковини» Олександр Білоус забив, віддав результативну передачу та заробив пенальті. Його команда перемогла 6:0. Забивали також Нік Шумахер, Норман Коч, Крістоф Рьодер, Флоріан Ках (пен.) та Йоханнес Рушке.

Цікаво, що декількома днями раніше чернівецького легіонера «SV 09 Arnstadt», за підсумками опитування серед вболівальників команди, назвали кращим гравцем міжсезоння, і відповідно нагородили. А після цього Олександр Білоус встиг зазнати травми на тренуванні, але, як бачимо, це не завадило йому допомогти своїй команди перемогти у контрольному матчі.

До речі, цих вихідних «SV 09 Arnstadt» вже мав розпочинати весняну частину Ландесліги. Але їх виїзний матч перенесли, оскільки у суперників немає поля з штучною травою, а натуральний газон, на думку організаторів, не відповідає мінімальним вимогам для проведення офіційних ігор (хоча, як зазначає Сашко, та «невідповідність» на якісно вищому рівні, ніж більшість полів, на яких грають українські команди майстрів).

Довідково:

Олександр Білоус (13.02.85) у 2004-05 рр. виступав у складі чернівецької «Буковини», навіть забивав у ворота Олександра Рибки (воротар турецького клубу «Карабюкспор», який грав за «Динамо» (Київ), «Оболонь», «Шахтар» та національну збірну України). Але так сталось, що рано завершив кар’єру у команді майстрів, після закінчення історичного факультету ЧНУ пішов на роботу в підрозділ обласної влади з питань охорони пам’яток історії та культури, і успішно грав за аматорські команди Чернівецької та Івано-Франківської областей. Маючи за плечима активну участь у двох революціях («Помаранчевій» та «Гідності») і не витримавши «чергового покращення», Сашко влітку 2016 р. звільнився з посади завідувач відділу охорони пам’яток історії та культури Чернівецького обласного центру з питань культурної спадщини та й поїхав на заробітки до Німеччини. Там його на оздоровчій пробіжці помітив представник місцевого футбольного клубу, «розпізнав» футболіста, запросив на тренування, після чого екс-гравець «Буковини» підписав контракт з «SV 09 Arnstadt».

Олександр Білоус є волонтером Чернівецького обласного центру «Спорт для всіх», активно пропагує здоровий спосіб життя, ініціює і допомагає проводити різноманітні спортивно-масові та пропагандистські заходи. Навіть граючи у німецькій футбольній лізі, під час кожного приїзду додому долучається до волонтерської роботи, благодійних заходів, ініційованих ним оздоровчих пробіжок тощо.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

Футбол: Екс-гравець «Буковини» забив у Німеччині з передачі Шумахера

***

Міні-футбол: У фіналі чемпіонату області 2016/17 обійшлись без пенальті (відео)

***

У Чернівцях пошкодили авто футболіста німецької ліги, поліція «на паузі»…

***

І знову «німецький слід» у чернівецькому міні-футболі (фото)

***

Міні-футбол: Перші дострокові переможці групи «засвітились»… у сауні

***

Буковинці Білоус і Ко спортивно підтримають в Голландії асоціацію України і ЄС

***

На тенісному п’єдесталі «засвітився» Дмитро Білоус (фото)

***

Фото: Білоус, Польовий і Ко започаткували велопрогулянки вихідного дня

***

Пробіжка з «присмаком» німецької Ландесліги та цирку «Du Soleil» (фото, відео)

***

Футбол: Екс-гравець «Буковини» знову забиває у Німеччинні

***

СЕНСАЦІЙНИЙ ФІНАЛ КУБКУ ОБЛАСТІ 2017 ПОВ’ЯЗАНИЙ З «БУКОВИНОЮ» І… САУНОЮ (ВІДЕО)

***

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ «ЦВАЙТЕ ЧЕВЧЕНКО» ЗАБИВ У НІМЕЧЧИНІ ЗАВДЯКИ… ВІДЕНСЬКОМУ КАФЕ

***

ФУТБОЛ: ЧЕРНІВЧАНИН У НІМЕЦЬКІЙ ЛІЗІ ЗАЗНАВ ТРАВМИ І ОПИНИВСЯ В ЛІКАРНІ…

***

ЕКС-ЧИНОВНИК З ЧЕРНІВЦІВ ЗАБИВАЄ У НІМЕЦЬКІЙ ФУТБОЛЬНІЙ ЛІЗІ

***

ЧЕРНІВЧАНИН «ЗМУСИВ» СААКАШВІЛІ НАЗВАТИ ПОРОШЕНКА «БАРИГОЮ» (ВІДЕО)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.