Екс-чиновник з Чернівців забиває у німецькій футбольній лізі

0

Колишній начальник відділу одного з підрозділів обласної влади, розчарувавшись у наслідках вже другої революції, в якій брав активну участь, звільнився з роботи і виїхав до Німеччини, де тепер успішно грає у футбол за команду Ландесліги.

2016-bilous-oldr-germany-3

Мова про колишнього гравця чернівецької «Буковини» Олександра Білоуса, який у Чернівцях відомий також своєю журналістською діяльністю та активною громадянською позицією.

Як ми вже повідомляли, після того, як черговий антинародний режим довів його до звільнення з роботи та виїзду за кордон (дивіться інтерв’ю нижче), Олександр Білоус у Німеччині, на щастя, потрапив на оглядини у футбольний клуб Ландесліги «SV 09 ARNSTADT», як кажуть, «прийшовся до двору» там, і тепер має можливість займатися улюбленим видом спорту та ще й отримувати за це незрівняно вищу, ніж мав в Україні, зарплату.

Цікаво, що перший гол в офіційних матчах в німецькій лізі Сашко Білоус забив… «на спір». До нього в Німеччину приїхало декілька друзів, і він побився об заклад з однокласником і власником «Льодового майданчика» Павлом Польовим, що заб’є для друзів-земляків. І забив! То був гол за дубль команди «SV 09 ARNSTADT», який грає в іншій лізі. А минулих вихідних Олександр Білоус забив свій перший гол і в Ландеслізі. У виїзному матчі проти «SV SCHOTT Jena II» колишній футболіст «Буковини» поставив переможну крапку, забивши на 33 хв. 5-й гол! Так-так, на 13 хв. вони вели вже 3:0, а на 33 хв. рахунок вже був 5:0 на користь гостей.

Оскільки в цей час друзі ще не поїхали було з Німеччини, Сашко Білоус після забитого голу жартівливо написав на своїй сторінці у Facebook, що було б добре, щоби вони приїжджали туди до нього частіше:)

Наразі «SV 09 ARNSTADT» йде у Ландеслізі з 7 очками на 7 позиції серед 16 команд. Лідирує «FSV Grün-Weiß Stadtroda» – 12 очок з 12-ти можливих. Третя команда «SV Germania Ilmenau» має в активі 9 очок.

У наступному турі «SV 09 ARNSTADT» 18.09.16 приймає вдома «TSV Bad Blankenburg».

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

Слідом за Федецьким у німецькому футболі «засвітились» і двоє чернівчан

***

***

Буковинці Білоус і Ко спортивно підтримають в Голландії асоціацію України і ЄС

***

На тенісному п’єдесталі «засвітився» Дмитро Білоус (фото)

***

Фото: Білоус, Польовий і Ко започаткували велопрогулянки вихідного дня

***

Фото: «Кривдник» воротаря збірної України дав майстер-клас у Сокирянах

***

Фото: Волейболістка-збірниця і футбольний бомбардир на Малій Олімпіаді 2014

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.