Футбол: Чернівчанин у німецькій лізі зазнав травми і опинився в лікарні…

0

У черговому турі німецької футбольної Ландесліги чернівецький легіонер команди «Арнштадт» Олександр Білоус, на жаль, зазнав травми і опинився в лікарні.

 

«SV 09 Arnstadt» грав 3.10.16 на виїзді проти «1.FC Greiz» у Грайці. Команда з Арнштадта вела 1:0,2016-bilous-oldr-germany-1-copy потім 2:1, але на 80 хв. господарі поля вдруге зрівняли рахунок, а на 88 вийшли вперед. Неприємний епізод, який завершився травмою українського легіонера «SV 09 Arnstadt» стався на 90 хв. Екс-гравець «Буковини» Олександр Білоус зіткнувся з голкіпером, внаслідок чого зламав праву руку і зазнав струсу мозку… Чернівецького футболіста було госпіталізовано.

Як зізнався SportBuk.com Олександр Білоус, про цей інцидент він не хотів, як кажуть, розповсюджуватися, аби менше хвилювались рідні. Але коли місцева преса повідомила про його травму, це «партизанство» стало неактуальним. Другого дня, 4.10.16, у клініці в Грайці Сашкові зробили операцію. Як він зазначив, «праву руку зібрали». У середу, 5.10.16, чернівецький легіонер «SV 09 Arnstadt» сподівається вже залишити лікарню: «Дуже хочу вже додому. Додому в сенсі в Арнштадт. Це в 160 кілометрах від Грайца. Хоча збираюсь і додому в Чернівці. Але це вже інша тема».

Приєднуємось до керівництва і партнерів по «SV 09 Arnstadt», які бажають Сашкові Білоусу якнайшвидшого одуження і повернення в стрій!

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

Екс-чиновник з Чернівців забиває у німецькій футбольній лізі

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.