Чернівецький «цвайте Чевченко» забив у Німеччині завдяки… віденському кафе

0

Екс-гравець «Буковини», який тепер виступає у німецькій Ландеслізі, повернувся у стрій після травми і у першому ж матчі забив єдиний і переможний гол – завдяки… віденському кафе іншого чернівчанина…

Про це йдеться у матеріалі fakty.cv.ua:

Поки деякі буковинці жартують про те, що непогано було б «приєднатися до Австрії» (бо ж наш край входив до складу Австро-Угорщини), чернівчанин вже самотужки «приєднався до Австрії» – відкрив у Відні кафе!

Мова про випускника тепер знаної «владної» ЗОШ №9 (гімназія №4) Романа Жоріна, який останнім часом жив і працював у Києві, керував підприємством із надання рекламних та поліграфічних послуг, а також активно пропагував мир і здоровий спосіб життя. Нагадаємо, Roman Zhorin був серед засновників проектуSPORT for PEACE, який у 2015 р. організував європейський «Забіг заради Миру» (до речі, «Run for Peace» отримав у Монако міжнародну нагороду «Peace and Sport» в номінації «Event of the year» (подія року) від міжнародної організації L’Organisation pour la Paix par le Sport, заснованої у 2007 р. Принцом Монако Альбертом ІІ).
І ось тепер Роман Жорін «засвітився» у Відні, де… відкрив кафе. Називається кафе «SCHRNK». Про відкриття кафе повідомив колишній футболіст «Буковини», теж випускник цієї ж школи «Яценюка і Бурбака», екс-чиновник обласного рівня Олександр Білоус, який цього сезону сюрпризно підписав контракт з командою німецької Ландесліги «SV 09 Arnstadt». Поширюючи у Facebook пост про перемогу своєї німецької команди (де він забив єдиний гол), Олександр зізнався, що напередодні був на відкритті кафе друга і земляка у Відні і натякнув на фартовість закладу: «Roman Zhorin , не знаю що це у вас була за зупа, та дивлюсь, що тепер доведеться перед кожною грою їздити до Відня))))))) Всім раджу кафе “SCHRNK”!!!)))) І добре, що ти мене все ж підняв зранку!!!!»

До слова, це був перший матч Олександра Білоуса, після серйозної травми, яку він зазнав у виїзному поєдинку за «SV 09 Arnstadt». А переможний гол 26.11.16 чернівчанин забив за другу команду, тренер якої, Торстен, називав в інтерв’ю місцевій пресі чернівецького легіонера «цвайте Чевченко» (другий Шевченко).

Повертаючись до фартовості чернівецько-віденського кафе «SCHRNK», може, не лише Білоусу варто заїжджати туди перед іграми?;)

Джерело: fakty.cv.ua

У неділю, 27.11.15, перша команда «SV 09 Arnstadt» проводить домашній матч проти  «FSV BW 90 Stadtilm», і Олександр Білоус вже у заявці.

***

Екс-чиновник з Чернівців забиває у німецькій футбольній лізі

Чернівчани, Кличко і Ко агітували голландців за Асоціацію ЄС з Україною (відео)

Run for Peace, в якому брали участь чернівчани – нагородили в Монако

“Забіг миру” – перші перепони, але бігти продовжують

Двоє буковинців візьмуть участь у масштабному проекті “Забіг миру”

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.