Пробіжка з «присмаком» німецької Ландесліги та цирку «Du Soleil» (фото, відео)

0

Сюрпризною виявилась вечірня оздоровча пробіжка на стадіоні «Буковина» 27.02.17, до якої приєднались зіркова солістка «Цирку дю Солей» («Cirque du Soleil») Анна Станкус та  футболіст німецької Ландесліги Олександр Білоус.

 

Сашко Білоус, як відомо, свого часу грав за «Буковину», потім працював в обласній державній установі і паралельно виступав у місцевих аматорських футбольних змаганнях, а торік підписав контракт з командою німецької Ландесліги «SV 09 Arnstadt». Анна Станкус тепер живе у Лас-Вегасі (США), але є уродженкою Чернівців, тут займалась художньою гімнастикою (в обласній ДЮСШ), є майстром спорту, після 1 курсу столичного «інфізу» пройшла відбір і почала виступати у цьому найвідомішому у світі цирку «Дю Солей». А об’єднує їх те, що обидва навчались у знаменитій гімназії №4 (яку закінчили Арсеній Яценюк, Максим Бурбак та інші відомі політичні фігури), і навіть в одному класі;)

Уперше у цій вечірній пробіжці на стадіоні «Буковина» взяв участь і граючий президент нової команди «Ra-Dent» Віорел Радукан (власник однойменної стоматологічної клініки) – команди, яка цього сезону сенсаційно пробилась до фіналу і в чемпіонаті, і в Кубку області з міні-футболу.

Олександр, як волонтер облцентру «Спорт для всіх» і просто соціально активна людина, тривалий час був серед головних організаторів цих колективних пробіжок. Коли заїжджає з Німеччини додому, також ініціює зустрічі на стадіоні (а найактивнішою учасницею цієї оздоровчої групи тепер є Ірина Гонтарук).

Після пробіжки охочі змогли продовжити спілкування за чаєм на «Льодовому майданчику», чий власник Павло Польовий також давно підтримує оздоровчий рух у Чернівцях і, зокрема, ці пробіжки.

Приєднуйтесь!;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

***

***

Інше відео з виступами Анни Станкус можна подивитися тут:

***

Новорічна пробіжка у Чернівцях – з подарунками, гостями з Києва, катанням (фото)

***

Гунчак і Ко здобули ще один трофей

***

Сенсаційний фінал Кубку області 2017 пов’язаний з «Буковиною» і… сауною (відео)

***

ФУТБОЛ: ЕКС-ГРАВЕЦЬ «БУКОВИНИ» ЗАБИВ У НІМЕЧЧИНІ З ПЕРЕДАЧІ ШУМАХЕРА

***

СЕНСАЦІЙНИЙ ФІНАЛ КУБКУ ОБЛАСТІ 2017 ПОВ’ЯЗАНИЙ З «БУКОВИНОЮ» І… САУНОЮ (ВІДЕО)

***

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ «ЦВАЙТЕ ЧЕВЧЕНКО» ЗАБИВ У НІМЕЧЧИНІ ЗАВДЯКИ… ВІДЕНСЬКОМУ КАФЕ

ФУТБОЛ: ЧЕРНІВЧАНИН У НІМЕЦЬКІЙ ЛІЗІ ЗАЗНАВ ТРАВМИ І ОПИНИВСЯ В ЛІКАРНІ…

ЕКС-ЧИНОВНИК З ЧЕРНІВЦІВ ЗАБИВАЄ У НІМЕЦЬКІЙ ФУТБОЛЬНІЙ ЛІЗІ

ЧЕРНІВЧАНИН «ЗМУСИВ» СААКАШВІЛІ НАЗВАТИ ПОРОШЕНКА «БАРИГОЮ» (ВІДЕО)

Leave A Reply

Your email address will not be published.