Сенсаційний фінал Кубку області 2017 пов’язаний з «Буковиною» і… сауною (відео)

0

Фінальну пару Кубку області з міні-футболу 2017, напевно, не могли спрогнозувати навіть палкі прихильники цьогорічних фіналістів.

 

Тим не менше, у вирішальному поєдинку зійдуться представники чернівецької стоматологічної фірми «RA-DENT» та с. Шишківці Кіцманського району. Перші вже здивували цього сезону виходом до фіналу чемпіонату області з міні-футболу, хоча, як зазначив граючий президент клубу Віорел Радукан, деякі сумнівались, що «RA-DENT» вийде з групи. Але «стоматологи» довели, що той успіх був не випадковим, пробившись і до фіналу Кубку області. Причому у півфіналі вони зіграли без учасника Всесвітньої Універсіади Валерія Блажка та Олександра Білоуса, який готується до другої половини сезону в німецькій Ландеслізі і напередодні забив 2 голи у товариському матчі.

Шишківці традиційно «довго розкачувались» у чемпіонаті. Але маючи у своєму складі вже легенду буковинського футболу Руслана Гунчака та інших досвідчених виконавців, команда з Шишківців знову довела, що, як жартують, «майстерність не проп’єш», тобто такі гравці можуть перемагати навіть тоді, коли в це мало хто вірить.

Не секрет, що у парі Шишківці – «Епіцентр» фаворитами були представники гіпермаркету, які цього сезону дебютували у першій футзальній лізі України. І попри те, що «Епіцентр» міг дозволити собі міняти склад майже рівнозначними четвірками, а за Шишківці майже весь час грали Руслан Гунчак, ще один колишній капітан «Буковини» Олег Керчу, екс-гравець футзального «Меркурія» Іван Антонюк та Андрій Гордей (а також голкіпер, зрозуміло, – Василь Біблюк), саме кіцманська команда першою повела в рахунку. А після того, як суперники швидко відігрались, зуміли і протистояти грізному атакувальному потенціалу «Епіцентру», і свою гру в атаці «зловити». А головним голеодором півфіналу став Олег Керчу, який офіційно оформив хет-трик, а четвертий м’яч залетів у ворота «Епіцентру» рикошетом від Дениса Хандія після кутового у виконанні Олега. Браво!

Найгучніше вихід до фіналу відзначили гравці «RA-DENT», чий граючий президент Віорел Радукан серед «емоційного вибуху» в роздягальні після матчу зізнався, що і цей успіх вони будуть святкувати… у сауні.

Тим часом, їх суперники по півфіналу з «Маленького Парижу» поспішали в «Олімпію», де вже за годину зіграли товариський матч з «Буковиною», за яку, після перерви, зіграв і гольовий герой другого півфіналу Олег Керчу. Руслан Гунчак у тому товариському матчі на поле не вийшов, але це вже тема іншої інформації:)

SportBuk.com

12.02.17

Півфінал Кубку області

11:00. RA-DENT – Університет-2 – 4:2

12:00. Епіцентр – Шишківці – 2:4

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО:

RA-DENT – Університет-2

***

Шишківці – Епіцентр

***

***

18.02.17

Фінал Кубку області

12:00

RA-DENT – Шишківці

Календар і результати Кубку області з міні-футболу 2017 можна переглянути тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.