Дартс: Кубок Президента 2017 розіграли Яненко і екс-гравець «ЧП» (відео)

0

У фіналі ІІ Кубку Президента з дартсу, який відбувся 12.08.2017 р. у дартс-клубі кафе «Літо» (парк культури і відпочинку ім. Т. Шевченка), зійшлися Сергій Яненко-молодший (син чемпіона світу з бігу на 100 км Сергія Михайловича Яненка) та колишній гравець аматорської хокейної команди «Чернівецькі пінгвіни» Антон Подольчук.

 

Турнір грали за цікавою системою. На груповому етапі все було більш-менш стандартно. А ось у плей-оф суперники розпочинали з «501» без дубль-відкриття, але із закриттям, далі той, хто програвав, обирав гру на другий сет («501» із відкриттям та закриттям, або крікет – коли треба «закрити» сектори від 15 до 20, плюс 25 («яблучко»), влучаючи по 3 рази в кожен (або 1 потрійний чи 2 подвійних і один звичайний), плюс можливість набирати бали, влучаючи у незакритий суперником сектор і т.п.).

У першому півфіналі володар другої позиції у підгрупі А – Антон Подольчук, який до цих змагань був лідером місцевого рейтингу з дартсу (за підсумками виступів на місцевих турнірах), переміг у цікавій боротьбі переможця підгрупи Б – представника дартс-клубу «Літо» Родіона Мигалюка – 2:1 (3-1, 2-3, 3-0). В іншому півфіналі переможець підгрупи А Сергій Яненко-молодший, який, загалом, найстабільніше виступає і у місцевих змаганнях, і на національній арені (цього року на пропускав турніри через проблеми зі здоров’ям у мами), «дотиснув» у двох сетах «другий дротик» підгрупи Б – віце-президента Буковинської федерації дартсу Олександра Арійчука – 2:0 (3-1, 3-0).

Оскільки змагання затягнулись до глибокої ночі, матчі за 3 і 1 місця проводили паралельно (видно на відео).

У «малому фіналі» Родіон Мигалюк ще раз обіграв свого друга і кума Олександра Арійчука, і знову з рахунком 2:1 (2-3, 3-2, 3-0).

У вирішальному ж поєдинку Сергій Яненко у драматичній кінцівці вирвав перемогу над Антоном Подольчуком – 2:1 (3-1, 2-3, 3-2).

5-6 місця поділили Дмитро Гоян Група А) та Максим Ферар (група Б), а замкнули топ-8 Дмитро Філіпець (група А) та Тетяна Саїнчук (група Б).

Інша інформація про ІІ Кубок Президента БФД та враження Олександра Арійчука будуть додані.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

***
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО:

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Сімейні «ексклюзиви» і несподіванки на ЧУ-2017 з дартсу у Чернівцях (відео)

***

Блискучий «voyage» буковинських дартсменів до Волинської столиці (фото)

***

Перший MAJOR в історії буковинського дартсу (фото)

***

ДАРТС: У ФІНАЛІ КУБКУ УКРАЇНИ 2016 – ВОЛЕЙБОЛІСТ І 12-РІЧНИЙ ШКОЛЯР (ВІДЕО, ФОТО)

***

ДАРТС: ПОТРІЙНИЙ КИЇВСЬКИЙ ТРІУМФ У КРІКЕТІ НА ЕТАПІ У ЧЕРНІВЦЯХ (ВІДЕО, ФОТО)

***

ДАРТС: У ФІНАЛІ ЧЕРНІВЦІ OPEN 2016 – ОДЕСА / ЧЕРНІВЦІ ТА ЧЕРКАСИ / МАРІУПОЛЬ (ФОТО, ВІДЕО)

***

ІІ етап Кубку з дартсу 2016 виграли президент і капітан (фото)

***

Чернівці «засвітились» на Кубку України з дартсу 2016 і приймають його

***


 

Leave A Reply

Your email address will not be published.