Дартс: Потрійний київський тріумф у крікеті на етапі у Чернівцях (відео, фото)

0

У першій номінації етапу Кубку України з дартсу, який вперше гостює у Чернівцях, – крікеті – серед чоловіків весь п’єдестал пошани «окупували» гості з Києва.

Гарна підтримка чернівецького етапу - модельна агенція «ШоуТайм»
Гарна підтримка чернівецького етапу – модельна агенція «ШоуТайм»

У фіналі Артем Усик здолав з рахунком 5:3 свого земляка і друга Дениса Григоренка. Григоренко жартома «дорікав» Артему, що, мовляв, той не виконав обіцянку «пірвати у фіналі 5:0».

У двобої за 3 місце 5-разовому чемпіону України Вадиму Ледєньову не зміг протистояти Олександр Бадира з Луцька.

Серед буковинців єдиним груповий етап успішно подолав екс-легкоатлет Сергій Яненко (син чемпіона світу з бігу на 100 км Сергія Михайловича Яненка). Але в 1/8 фіналу він одразу натрапив на 4 номера вітчизняного рейтингу (Андрій Васюра, Кривий Ріг) і поступився.

До 1/8 фіналу дійшов і 6-класник з Черкас Денис Марченко, але далі «дорослі дяді» не пустили. Нагадаємо, Денис є бронзовим призером представницьких міжнародних змагань у Польщі (U-15). Його мама розповіла, що у дартс «спортивний вундеркінд» потрапив випадково. Під час відпочинку в Туреччині, коли Денису було 8 років, на пляжі аніматори залучили їх до конкурсу з використанням дартсу. І майбутній успішний дартсмен несподівано почав влучати все підряд. По приїзду додому його відвели у дартс-клуб, придбали професійну дошку і, як кажуть, «пішло-поїхало».

У жіночому фіналі в крікеті Тетяна Редзюк (Київ) перемогла Віталіну Моісеєнко (Дніпро), а в матчі за 3 місце Ганна Чумак (Маріуполь) здолала Наталію Ледєньову (дружина бронзового призера серед чоловіків).

У церемонії відкриття, яка відбулась у суботу, взяли участь начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський, президент Всеукраїнської федерації дартсу Сергій Морозов та інші.

Кубкові «баталії» відбуваються під егідою Буковинської та Всеукраїнської федерацій дартсу, за сприяння туристичної фірми «Сенгерідіс-Тревел», кафе «Літо», гриль-бару «Пазл». Гарний партнер змагань – модельна агенція «ШоуТайм». Інформаційна підтримка – облцентр «Спорт для всіх» (SportBuk.com, fakty.cv.ua).

У неділю розіграють нагороди чернівецького етапу Кубку України у номінації «501DO».

Початок змагань – з 10:00.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Кубок України з дартсу (крікет), Чернівці, 25.06.16

***

***

***

***

***

***

***

Дартс: У фіналі Чернівці Open 2016 – Одеса / Чернівці та Черкаси / Маріуполь (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.