Дартс: У фіналі Чернівці Open 2016 – Одеса / Чернівці та Черкаси / Маріуполь (фото, відео)

0

Одним з головних улюбленців публіки на відкритому турнірі з дартсу, що відбувся 24.06.16 у Чернівцях і передував етапу Кубку України, був зовсім юний ще Денис Марченко з Черкас, який у парі з Дмитро Чумаком з Маріуполя пробився до фіналу.

 

Денис Марченко лише закінчив 6 класів. Має в активі успіхи на національній арені і 3 місце на 160624-darts-ChernivtsiOpen-sportbuk.com (41)-Chumak-Marchenko-Ivasuk-Stashevsjkiy-copyміжнародних змаганнях у Польщі.

У фіналі Марченко і Чумак дали бій суперникам, але все ж трішечки не дотягнули у кожному легу і програли «всуху» одесько-чернівецькій парі.

У матчі за 3 місце в обох парах були буковинці. Тож Чернівецька область була «приречена» і на 3 місце.

Зауважимо, що пари були утворені шляхом «сліпого жеребу».

У суботу та неділю, 25 і 26 червня, нагадаємо, там же, в обласній ДЮСШ (вул. Небесної сотні, 6) вперше у Чернівцях відбудеться етап Кубку України. Спочатку нагороди розіграють у крікеті (який називають «шахами у дартсі»), а в неділю кращих визначать у «501DO».

Кубкові «баталії» відбудуться під егідою Буковинської та Всеукраїнської федерацій дартсу, за сприяння туристичної фірми «Сенгерідіс-Тревел», кафе «Літо», гриль-бару «Пазл». Гарний партнер змагань – модельна агенція «ШоуТайм». Інформаційна підтримка – облцентр «Спорт для всіх» (SportBuk.com, fakty.cv.ua).

Довідки: +38 (099) 035-97-76, +38 (095) 138-85-88.

SportBuk.com

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Дартс, Чернівці Open, 24.06.2016 р. Обласна ДЮСШ

***

Чернівці «засвітились» на Кубку України з дартсу 2016 і приймають його

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.