У ДТП загинув відомий буковинський волейболіст… (фото)

0

Трагічно загинув один з лідерів волейбольної команди «Колос-Роднічок» (Новоселиця), яка нещодавно вперше у своїй історії стала призером вищої професійної ліги України.

160414-avaria-fakty.cv.ua (3)-

Внаслідок аварії, яка трапилась 14.04.16 ввечері у Новоселицькому районі на трасі Чернівці – Київ, в інший світ відійшов волейболіст Михайло Сенюшка (11.11.1991 р.н.). Він, як повідомляє fakty.cv.ua, сидів на пасажирському місці автомобілю «Пежо», який виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся спершу з легковиком «ВАЗ», а потім з «КАМАЗом». Від отриманих тілесних ушкоджень Михайло загинув на місці. 24-річний водій «Пежо», який, за був у стані алкогольного сп’яніння, був госпіталізований у важкому стані (у реанімацію).

Михайло Сенюшка є уродженцем Тернопільської області. Незабаром після того, як почав грати за команду «Колос-Роднічок» у вищій аматорській лізі України, прийняв пропозицію працювати тренером у Новоселицькій ДЮСШ (тренував дівчат). 151211-Zirky-zirkam-Novoselytsya-sportbuk.com (188)-Senushka1Будучи одним з лідерів новоселицької команди, став чемпіоном України серед аматорів, а нещодавно – і бронзовим призером вже професійної вищої ліги, в якій «Колос-Роднічок» виступає з минулого сезону.

Михайло був одним з кращих волейболістів у складі новоселицької команди. Плюс ще й хлопцем веселої натури, життєрадісним, добродушним, компанійським, завдяки чому був одним з улюбленців публіки.

Трагічна звістка шокувала не лише колег по команді, вболівальників, а й всю буковинську спортивну громаду…

Приносимо співчуття рідним і близьким. І нехай буде Царство Небесне…

Інформація від РФОК «Колос»:

14 квітня сумна звістка сколихнула наш колектив: в жахливому ДТП загинув наш колега, молодий, енергійний, сповнений мрій та сподівань – Михайло Сенюшка. В цьому році Михайлу Володимировичу мало б виповнитись 25 років. Це так мало для того, щоб здійснити всі свої мрії, пізнати смак життя і так багато, щоб стати улюбленим викладачем, справжнім другом і надійним колегою, якого заслужено поважає весь колектив.

Михайло Володимирович народився 11 листопада 1991 року в смт. Золотий Потік Бугацького району Тернопільської області. Після закінчення школи вступив до Камʼянець–Подільського педагогічного університету.

З 2013 року працював викладачем фізичного виховання Новоселицького медичного коледжу БДМУ та одночасно був тренером волейбольної команди РФОК «Колос».

Михайло був не тільки чудовим наставником для своїх вихованців, а й надійним другом, добрим порадником, який поважав думку кожного члена команди і з усіма знаходив спільну мову. В повсякденному житті Михайло був простим, скромним хлопцем, але змінювався як тільки брав до рук волейбольний м’яч: у нього горіли очі і все переставало існувати, крім гри, він заряджав енергією інших гравців і щиро радів кожній перемозі.

За своє коротке життя Михайло мав чимало спортивних здобутків: був КМС України, гравцем суперліги України волейбольного клубу «Новатор» м. Хмельницький, бронзовим призером чемпіонату України з волейболу серед команд вищої професійної ліги сезону 2015/16, неодноразовим чемпіоном студентської ліги та Універсіади України з волейболу, чемпіоном аматорської вищої ліги України. Важко писати про молоду, життєрадісну людину в минулому часі, але Михайло залишить в нашій пам’яті світлий образ дорогого друга, надійного колегу і просто чудового хлопця!

Колектив висловлює щирі співчуття рідним та близьким і розділяє біль з приводу непоправної втрати. Спочивай з миром і хай земля тобі буде пухом.

Інформація про ДТП від Сектору комунікації ГУ НП в Чернівецькій області:

Трапилася аварія на автодорозі неподалік села Припруття в Новоселицькому районі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Повідомлення про ДТП до поліції надійшло о 18 год. 40 хв. 14 квітня. Поліцейські Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області на місці події встановили, що 24-річний мешканець Новоселицькогорайону, керуючи автомобілем «Пежо», рухаючись на автодорозі «Житомир-Чернівці» неподалік села Припруття, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ-21014» під керуванням 63-річного чернівчанина. Після цього зіткнувся із наступним зустрічним автомобілем «КАМАЗ», яким керував 41-річний житель села Зорожани, Хотинського району.

Внаслідок ДТП 25-річний пасажир автомобіля «Пежо», мешканець Новоселиці, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Згідно з висновком медичного огляду, 24-річний водій за кермом був у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. З метою з’ясування всіх обставин аварії призначено низку експертиз. Водія іномарки у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано. Наразі досудове розслідування триває.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Аварія, в якій загинув буковинський волейболіст Михайло Сенюшка… 14.04.2016

***

ВК «Колос-Роднічок» (Новоселиця) – призер вищої професійної ліги України!

***

Фото: Фантастично-сенсаційні «качелі» у півфіналі чоловічої волейбольної ліги 2015

***

Фото: ВК «Колос-Родничок» сотворив сенсацію на старті вищої ліги 2014/15

***

Іван Гешко: «Секрети» успіхів новоселицького спорту – Кіріл, Семенюк і Ко

***

Фото: ІІ Буковинська чоловіча волейбольна ліга підкорилась Динівцям

***

Волейбол: На «Кубку Свободи» екс-гравці «Будівельника» – лише… треті в підгрупі

***

Волейбол: Новоселиччина має нового чемпіона серед чоловічих команд (фото, відео)

***

Волейбол: «Колос-Родничок» виграв домашній тур, але вболівальники… не задоволені

***

Фото: Аутсайдер групового етапу пробився до півфіналу волейбольної ліги 2014

***

Фото: Фаворити волейбольної ліги 2014 поступились в Сторожинці дебютантам

***

Фото: Новоселиця обіграла у волейбол Суперлігу Молдови і України! (відео)

***

Фото: У фіналі Новоселицької ліги 2014 знову були «качелі» та інтрига (відео)

***

Фото: Новоселиця побачила суперлігівські волейбольні «розборки» (відео)

***

Волейбол: «Колос-Родничок» розпочав черговий сезон у вищій лізі з перемоги

***

Фото: Сенсаційні повороти у І Буковинській чоловічій волейбольній лізі

***

Фото: «Родничок-Колос» оформив переможний хет-трик у вищій лізі

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.