Ільїн виборов європейські нагороди 2017 в Словаччині та Чехії (фото, відео)

0

Титулований чернівецький богатир Костянтин Ільїн, який з 2009 р. є найсильнішою людиною України, відзначився на змаганнях у Словаччині та Чехії.

Спершу «на прицілі» був Кубок слов’ян в Жилині (Словаччина). Там цікаві були правила – першого дня нараховували одні очки за місця у вправах, а другого дня – удвічі менше за кожну вправу. Як би там не було, організатори вирішують, у т.ч., буває, «під своїх», тобто у вправах, в яких чернівчанин сильніший, очок нараховували менше, так сталось. У підсумку призову трійку утворили Честмір Шіма (Чехія), Рафал Кобиляж (Польща) та Ігор Петрік (Словаччина), четвертий – Янош Кулага (Польща), п’ятий – Костянтин Ільїн (Україна).

Через тиждень на Середньоєвропейському Кубку в м. Галанта (Словаччина) серед 12 атлетів перше і друге місце з однаковим очковим доробком (по 60) здобули Čestmír Šíma (Чехія) і Rafal Kobylarz (Польща), у Костянтина Ільїна «бронза» (56 очок).

На другий  день буковинський богатир вже виступав у Europe Strongman Cup Golčův Jeníkov 2017 в Чехії (Golčově Jeníkově), де змагалось 17 спортсменів. Переможцем став Maciej Hirsz (Польща) – 85,5, другий – Čestmír Šíma (Чехія) – 79,5, третій – Костянтин Ільїн (Україна) – 78,5.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

***

***

***

***

Богатирські ігри: Ільїн зберіг титул «Найсильніша людина України» (фото)

***

КОСТЯ ІЛЬЇН І В СИЛОВОМУ ЕКСТРИМІ НАЙСИЛЬНІШИЙ В УКРАЇНІ (ФОТО, ВІДЕО)

***

УКРАЇНСЬКИЙ БОГАТИР ЗМАГАВСЯ В РОСІЇ В ЧУЖІЙ ФОРМІ, ЗАТЕ З РІДНИМ ПРАПОРОМ (ФОТО)

***

«НАЙСИЛЬНІША ЛЮДИНА УКРАЇНИ» І РЕКОРДСМЕН СВІТУ – ЛИШЕ КМС (ЧИ ПОТРІБНІ ЦІ ЗВАННЯ?)

***

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ БОГАТИР ІЛЬЇН ЗБЕРІГАЄ ЛІДЕРСТВО У КУБКУ ЄВРОПИ 2016

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.