Знайомимось ближче: новий керівник міського спорту Дмитро Макаренко (біографія)

1

Багаторічного керівника чернівецького спорту Святослава Дяконюка на посаді начальника управління по фізичній культурі та спорту міської ради замінив 33-річний Дмитро Макаренко.

Дмитро Макаренко

 

У футбольних колах він достатньо відомий. А ось деякі представники інших видів спорту менше або зовсім не знають Дмитра, тому проявляють підвищений інтерес до нового керманича міського спорту. Вже доводилося стикнутися і з побоюванням, щоби це не був такий же «спортивний» чоловік, як новий міністр молоді та спорту (який не має стосунку ні до молодіжної проблематики, ні до спорту).

Одразу зазначимо, що Дмитро Макаренко якраз навпаки – дуже навіть спортивна людина. Починаючи від того, що виріс у спортивній сім’ї (батько Василь Дмитрович досі бере участь у ветеранських турнірах з футболу і волейболу, тривалий час обіймає громадську посаду заступника голови обласної федерації волейболу). І продовжуючи тим, що сам Дмитро понад 26 років, як кажуть, «вариться» у футболі, грав за «Буковину» і досить виступає у місцевих аматорських змаганнях, а його 9-річний син займається тенісом і нещодавно виграв місцеву першість у своїй віковій групі.

Отож, знайомтеся ближче – начальник управління по фізичній культурі та спорту міської ради Дмитро Макаренко (біографія).

Народився 10.02.1981 в Чернівцях. Навчався у ЗОШ №6. На базі 9-ти класів у 1996 р. вступив до Чернівецького кооперативного економіко-правового технікуму (тепер – коледж). З 1999 по 2002 р. навчався на економічному факультеті ЧНУ.

З 2005 р. працює у департаменті економіки міської ради.

З 7 років почав займатися футболом під керівництвом Ігоря Калити. У 1991 р. перейшов до ДЮСШ «Буковина» (тренер – Юрій Крафт). Грав за юнацькі команди «Буковини».

У 2000-01 рр. виступав з резервістами «Буковини» в аматорському чемпіонаті України.

У 2002-03 рр. грав за «Буковину» (тренер – Юрій Гій).

В аматорському футболі захищав кольори «Дрім-Тім», у чемпіонаті Чернівців грав за ФК «Чернівці», а останніми роками – за «Автоплазу».

Одружений. Син Василь (2005 р.н.) займається тенісом в обласній ДЮСШ

***

Кадровий хід Каспрука: міський спорт очолив колишній футболіст «Буковини»

***

Дяконюк Святослав Васильович

***

ГЕШКО Іван Тарасович

***

Міністр Булатов спростував інформацію про припинення фінансування ДЮСШ

***

Проект нового Закону України Про фізичне виховання та спорт (для обговорення)

***

«Спортивна реформа-2014»: Позитивні зміни чи збільшення витрат на бюрократію?

***

Фізкультура і спорт в Україні: які зміни потрібні/можливі централізовано і на місцях?

***

Фото: На змаганнях у Чернівцях – найбільше міністрів «на квадратний метр»

***

Фото: Міністр Булатов і зірковий Гешко підтримали оздоровчий флешмоб у Чернівцях

***

Міністр молоді та спорту – Дмитро Булатов (біографія і зв’язок зі спортом)

***

Особливості і перспективи розвитку системи управління сферою фізичної культури і спорту

***

1 Comment
  1. Вболівальник says

    Нормальний хлопець. Чув від знайомих, які його знають, що як людина він хороший, і розумний теж. То значить мусить впоратися. і кажуть, що він має друзів серед авторитетів спортивних, так що допоможуть і все буде добре.

Leave A Reply

Your email address will not be published.