Фото: Хотинська «футбольна війна» 2014 року

0

Ми поцікавились станом справ у футболі, але не в тому який у всіх на очах, на екранах телебачення та шпальтах газет. Що відбувається із чернівецькою, рідною «Буковиною» всім відомо, не кажучи вже про перипетії у Прем’єр – Лізі  вітчизняного футболу. Комерційні турніри звісно розвиваються і у них все добре, а от, що коїться у «масовому», без образ, найнижчому рівні… районному – у пітьмі.

І почали ми з Хотинського району, будемо відверті, не тому що, він особливий, просто серед учасників є

Володимир Кифяк
Володимир Кифяк

знайомі і друзі. Ми спробуємо зібрати інформацію і про інші районні змагання, а поки лишились приємно здивованими рівнем організації та учасниками Хотинської першості. Хоча немає  межі для вдосконалення!

Минулої неділі у Хотині відбулося закриття футбольних баталій 2014 року. Матчу за суперкубок району передувала церемонія нагородження за підсумками чемпіонату. Красень кубок за перше місце отримала команда «Данківці» м. Хотин. За друге місце нагороджено ФК «Рукшин». Команда «Матрікс» с. Клішківці замкнула чільну трійку. Гравці команд призерів нагороджені грамотами та медалями. У особистих номінаціях були відзначені:

Топиркін Сергій («Данківці») – кращий бомбардир

Чернобай Сергій («Данківці») – кращий воротар

Павліка Олег («Комфорт» с. Зарожани) – кращий захисник

Галичанський Віктор («Матрікс») – кращий півзахисник

Штемплюк Максим (ФК «Рукшин») – кращий нападаючий

Одайний Станіслав (ФК «Рукшин») –  кращий молодий гравець

Ткач Іван – кращий арбітр

Кращим гравцем за підсумками голосування усіх представників та капітанів команд учасниць чемпіонату визнано Топиркіна Сергія.

Після закінчення нагородження розпочався матч за суперкубок району в якому зійшлись чемпіон «Данківці» та володар кубку району ФК «Грозинці». На «дубль» хотинчанина Валерія Блажка, а також одним м’ячем  відзначився Сергій Топиркін, грозинчани відповіли влучним пострілом Віталія Сорочана. Тож підсумковий рахунок зустрічі 3:1 на користь чинного чемпіона «Данківців».

Від редакції, щиро радіємо за розвиток футболу на рівні району, де заохочується участь в змаганнях «гри мільйонів», якомога більшої кількості учасників, задля здорового способу життя, не без «турнірної» складової.

Олександр Білоус, Fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Футбол: Чемпіонат Хотинського району 2012 (вища ліга)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.