«Буковина» мінімально поступилась «Епіцентру»

0

Вже в дебюті «Епіцентр» заволодів м’ячем і заробив кілька стандартів, з яких не отримав користі. А ось господарі добре себе почували при швидких атаках. І якщо Калайтан здалеку пробив неточно, то Палагнюк після тонкого пасу Орната повинен був забивати – поспішив і з лінії штрафного вдарив вище воріт. Це був цілком гольовий момент. Чесно кажучи в першій частині гри цікавіше виглядала саме «Буковина». Найкращий шанс за весь перший тайм був у Палагнюка. Підтримавши атакуючий порив Клочана, він підхопив м’яч і вискочив на воротаря, але Попович грамотно скоротив обстріл і Василь знову не використав хороший момент.

В кінці зустрічі, коли обидві команди вже починали підсідати, трапився епізод, який вирішив все. Ничипоренко розрізним пасом запустив у прорив через лівий фланг Черновецького, після прострілу м’яч відскочив від Д.Рябого на Р.Кузіва, який і розстріляв ворота – 0:1.  

Мінімальна перемога виводить «Епіцентр» на чисте третє місце. «Буковина» підставляється під удар – якщо не втратить свій шанс «Нива», вийде на шосте місце.

Leave A Reply

Your email address will not be published.