Спортивна зима 2019: у призовій трійці – і Новодністровськ (фото, відео)

0

Уперше серед призерів Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима», які і цього року гостювали у комплексі «Сонячна долина» (с. Бояни, Новоселицький район), «засвітився» Новодністровськ.

«Енергетичне» місто обласного підпорядкування було представлено на «Спортивній зимі 2019» двома складами (до кожної команди, нагадуємо, входять по 2 хлопчика і дівчаток віком від 9 ло 15 років). Виступ однієї команди йшов у залік Чернівецької області, і цей квартет виявився «срібним». Друге місце для Буковини за підсумками змагань з гірськолижного спорту, боулінгу та сноутюбінгу Денис Лінник, Антон Грищук, Олександра Бандалак та Єлізавета Студена. Представники команди – Ірина Олексіївна Шундрій та Ганна Яківна Піжевська. Ганна відома і успіхами у пауерліфтингу. А удвох цей тандем є гордістю буковинського «Спорту для всіх»: Ірина та Ганна своїми «горящими очима», позитивною енергетикою, ентузіазмом, працелюбністю і фанатизмом зуміли залучити до фізкультурно-оздоровчих занять дуже велику частину новодністровців. Про те, як їм це вдалося і хто допомагає, підтримує місцевий центр «Спорт для всіх», – окрема тема для розмови з цими енергійними та ініціативними дівчатами.

Третє місце і бронзові нагороди цього разу вибороли гості з Одеської області, а перемогу та «золото» у команди Полтавської області.

Переможці та призери були відзначені медалями та цінними подарунками. Презенти отримали і всі інші  учасники фінальної частини Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима 2019». А представлені у «Сонячній долині» цього разу були 14 територіальних одиниць.

Спортивно-туристичному клубу «Буковина-Х-тур», чиї інструктори навчали діток азам гірськолижного спорту, дісталась Подяку від Міністерства молоді та спорту України, за підписом міністра Ігоря Жданова. Організатори висловлюють вдячність також комплексу «Сонячна долина» і особисто власнику – Івану Васильовичу Семенюку, який є депутатом обласної ради та заступником голови обласного відділення НОК України.

Нагороди вручав керівник Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» Тарас Віталійович Заруда, якому асистували і інші представники Центру.

Увінчалась офіційне закриття заходу колективним співом Гімну України. А після вечері дітям організували «Спортивну дискотеку», під час якої особливо відзначилась полтавчанка Аня Добжанська, чий танцювальний талант просто вразив. Виявляється, Аня займається спортивно-бальними танцями, і, за її словами. має в активі 12 здобутих у тому виді спорту нагород. Але, можливо, їй варто спробувати себе і в якомусь проекті на кшталт «Танцюють всі»;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

Фото (для перегляду натиснути на фото):

***

***

Відео:

***

***

***

***

Спортивна зима 2019: Солодкий початок і «прапор вам в руки» (фото, відео)

***

«Спортивна зима 2018»: на Буковину з’їхались з 13-ти областей (фото, відео)

***

«Спортивна зима 2017»: лижі, сноутюби і… «міністерсько-богатирський» більярд (фото)

***

«Спортивна зима» у 2016-му отримала «олімпійський присмак» (відео, фото)

***

Відео: «Спорт-тайм» від 2.03.15 (зміни у федерації легкої атлетики, Павелко на Буковині, ВЮБЛ,…

***

Фото: «Спортивна зима 2015» стартувала «заїздом» до Книги рекордів України

***

Відео: «Спорт-тайм» №204 (світове «золото» Січенікової, «Спортивна зима», дзюдо, панкратіон, бокс,

***

Фото: На Буковині стартувала Всеукраїнська «Спортивна зима 2014» (відео)

***

Фото: «Спортивна зима 2013» для буковинців виявилась «бронзовою»

***

Фото: Всеукраїнська «Спортивна зима» знову гостює на Буковині

***

Фото: Буковинці виграли Всеукраїнський фестиваль «Спортивна зима» у «Сонячній долині»

***

Фото: Всеукраїнський фестиваль «Спортивна зима» у «Сонячній долині» (змагання зі сноутюбінгу)

***

Чемпіон-АТОвець – на «Веселих стартах 2018» у с. Мигове (фото)

***

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.