Фото: Всеукраїнський фестиваль «Спортивна зима» у «Сонячній долині» (змагання зі сноутюбінгу)

0

У гірськолижному комплексі «Сонячна долина» (с. Бояни Чернівецької обл.) 29.02.12 відбулися змагання зі сноутюбінгу в рамках фінальних заходів Всеукраїнського фестивалю «Спортивна зима», ініцатором і організатором якого є Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

Підтримати земляків до «Сонячної долини» завітав і начальник облмолодьспортуправління Олександр Довганич.

Крім сноутюбінгу, до програми «Спортивної зими» входять змагання з гірськолижного слалому, настільного тенісу та боулінгу. Нагороди розігруються у командному заліку. До складу команди входять по двоє хлопчиків і дівчат середнього шкільного віку (5-9 класи).

На «Спортивній зимі-2012», яка гостює на базі «Сонячна долина» з 28 лютого по 2 березня, представлені Вінницька, Донецька, Дніпропетровська, Луганська, Івано-Франківська, Тернопільська та Чернівецька області. Інші регіони не змогли відрядити своїх представників переважно через фінансові проблеми.

Честь Буковини захищають учні ЗНЗ с. Бояни Новоселицького району Іван Семенюк (17.05.2001 р.н., 6-Б клас), Дмитро Візітел (29.01.2000 р.н., 6-Б клас), Віра-Віолетта Семенюк і Марина Семенюк (обидві – 24.10.1996 р.н., 9-Б  клас) на чолі з вчителем фізичного виховання Михайлом Васильовичем Руссу.

У 2011 р. на аналогічному форму у «Сонячній долині» перемогу святкували представники цієї ж місцевої школи. Причому до переможного складу входили і сестрички Віра-Віолетта і Марина Семенюк. Друге та третє місця тоді посіли гості з Донецької та Івано-Франківської обл.

Першого дня весни з 10:00 до 14:00 учасники «Спортивної зими» змагатимуться у гірськолижному слаломі.

Зазначимо, що у перші дні цього заходу уроки майстерності учасникам «Спортивної зими» давали інструктори комплексу «Сонячна долина».

 

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.