У Чернівцях стартував міжнародний турнір «4 regions for Europe 2017» (1 day – photo, video)

0

У понеділок, 7 серпня, у Чернівцях стартував традиційний міжнародний юнацький футбольний турнір «Чотири регіони для Європи».

 

Стартовим поєдинкам, які відбулися на центральній арені краю – стадіоні «Буковина», передувала офіційна церемонія відкриття, в якій взяли участь керівники Чернівецької обласної ради (Іван Мунтян) та адміністрації (Олександр Фищук і заступник, який курує спорт, Ігор Богатирець), а також округу Швабія (Німеччина), департаменту Майєнн (Франція) та Сучавського повіту (Румунія). Серед почесних гостей був і зірковий бігун – голова обласного відділення Національного олімпійського комітету України і профільної комісії обласної ради 

У першому матчі французи перемогли з рахунком 4:1 сусідів з Румунії.

У другому матчі зійшлися господарі поля та традиційно сильна команда з Німеччини. Гості діяли гостріше і частіше загрожували воротам буковинців. Проте надійна гра голкіпера збірної 16-річних Чернівецької області та трішки невезіння тривалий час дозволяло місцевій команді зберігати ворота «сухими». Буковинські футболісти теж мали декілька нагод для взяття воріт, і також не змогли їх реалізувати. У другій половині другого тайму (грали 2 по 35 хв.) німцям таки вдалося відкрити рахунок – влучним ударом з середньої відстані.

Після пропущеного голу чернівецька команда активізувалась і створила декілька доволі гострих моментів біля чужих воріт. А найреальніший шанс відігратися господарі втратили на останніх секундах доданого арбітром часу, коли Владислав Ватаманюк прорвався з правого флангу і віддав чудовий простріл в центр на партнера, який опинився віч-на-віч з німецьким голкіпером, але, на жаль, «пробити» його з близької відстані не зміг…

За перемогу в основний час в цьому турнірі нараховуються 4 очки, за перемогу по пенальті (після нічиєї в основний час) – 2, за поразку по пенальті – 1 очко, за поразку в основний час – 0.

Отже після двох турів лідирує Швабія – 6 очок (1-0), далі Майєнн – 4 (5-3), Чернівці – 4 (2-2), Сучава – 1 (1-4).

Після першого ігрового дня губернатор Олександр Фищук зробив деякі прогнози, які багато хто сприйняв як не дуже реалістичні. Але до передостаннього матчу все поки що йде “по-Фіщуковські”.

А ще Олександр Фищук пообіцяв у разі перемоги над французами 150 тис. додаткових цільових асигнувань на спорт – для відпочинку цієї команди і т. п. 

PHOTO (для перегляду натиснути на фото):

***

Photo (2 day):

2 day

***

PHOTO 3 day:

***

VIDEO буде додане.

***

«4 regions for Europe»

7 серпня, стадіон «Буковина»

15:00. Урочисте відкриття змагань

***

***

***

***

15:45. Майєнн/Mayenne (Франція) – Сучава/Suceava (Румунія) – 4:1 PHOTO, VIDEO

***

17:30.  Чернівці/Chernivtsi (Україна) – Швабія/Schwaben (Німеччина) – 0:1 PHOTO, VIDEO
1

***
2

8 серпня, стадіон «Мальва»

09:30. Чернівці – Майєнн – 2:1

11:25. Швабія – Сучава – 0:0 (пен. – 4:1)

9 серпня, стадіон «Буковина»

09:30. Швабія – Майєнн – 1:3

11:20. Чернівці – Сучава – 0:0 (пен. – 3:4)

Товариський матч офіційних делегацій Чернівці – Інші 3 регіони – 3:3 (пен. – 2:1). В основний час за чернівецьку команду забивали голова ОДА Олександр Фищук, директор стадіону Ігор Наболотний та зірковий бігун Іван Гешко. Післяматчеві пенальті бив і голова облради Іван Мунтян.

***

***

***

***

Фото: Чернівчани виграли турнір «4 regions for Europe 2013»

***

Video: Chernivtsi (Ukraine) – Mayenne (France) (Four regions for Europe 2013)

***

Фото: Німецько-румунська сенсація на турнірі «4 regions for Europe 2013»

***

Video: Chernivtsi (Ukraine) – Schwaben (Germany) (Four regions for Europe 2013)

***

Футбол: Чернівецька область – друга у Франції на турнірі «4 регіони для Європи»

***

Фото: Юні чернівецькі футболісти здолали резервістів «Баварії»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.