Video: Chernivtsi (Ukraine) – Schwaben (Germany) (Four regions for Europe 2013)

0

У середу, 21..08.13, у Чернівцях стартував традиційний міжнародний юнацький турнір з футболу «Чотири регіони для Європи», матчі якого вперше транслюються в прямому ефірі.

У перших матчах команда з Майєнна (Франція) перемогла 2:1 однолітків з Сучави (Румунія), а представники Чернівецької області після нічиєї в основний час здолали по пенальті гостей з Швабії (Німеччина) – 0:0 (4:2).

Завдяки спільним зусиллям SportBuk.com (ОЦ ФЗН «Спорт для всіх») та «Чернівці.ТВ» матчі проекту вперше транслюються в онлайні (на chv.tv).

 

Відео: chv.tv

4 regions for Europe 2013 Chernivtsi – Schwaben

***

4 regions for Europe 2013 Suceava – Mayenne (Video will be available later)

***

Чотири регіони для Європи Сучава, Чотири регіони для Європи, округ Швабія, департамент Майєнн, повіт Сучава, Чернівецька область, ХІІ International football tournament U-16 Four regions for Europe, International football tournament U-16 Four regions for Europe, Four regions for Europe, Буковина, футбол, буковинський футбол, чернівецький футбол, турнір Чотири регіони для Європи, Mayen, Schwabia, Suceava, Chernivtsi, Four regions for Europe online, Буковинський спортивний портал sportbuk.com, буковинський спорт Мазурашу, спорт Чернівці Мазурашу, буковинський спорт sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.