Фото: ІІІ Спартакіаду райцентрів і міст Буковини з волейболу виграла Вижниця

0

Перехідний трофей, встановлений СК «Гешко» для переможця Спартакіади райцентрів і міст Чернівецької області з волейболу, «переселився» з Новоселиці до Вижниці.

141227-voley-Spartakiada-raytsentriv-1-Vyzhnytsya-Krasnoiljsjk-sportbuk.com (13)

ІІІ Спартакіада була проведена обласним центром «Спорт для всіх» спільно з Буковинським державним медичним університетом, який люб’язно надав свій спортзал для звітних волейбольних баталій.

Переможці перших двох Спартакіад ново сельчани цього разу у турнірі не брали участь. На це були свої об’єктивні причини, у т.ч. те, що до змагань не допускались гравці команд майстрів (а головна новоселицька команда «Колос-Родничок», як відомо, вже виступає у вищій професійній лізі України), плюс тепер в розпалі відкритий чемпіонат району, в якому задіяні провідні волейболісти…

За відсутності традиційних фаворитів з Новоселиці, призову трійку утворили команди з Вижниці, Красноїльська Сторожинецького району та Новодністровська.

Цікаво, що у двобої між майбутніми переможцями та срібними призерами першу партію виграли представники Сторожинеччини, але наступні три були за вижничанами.

Могли зачепитися за «срібло» і новодністровці, але у матчі проти головних конкурентів у боротьбі за цю позицію вони змогли виграти у Красноїльська лише одну партію. У цій грі команда з Новодністровська записала до свого пасиву і програну партію, в якій вела 18:10!

Переможці та призери змагань отримали медалі і деякі презенти від обласного центру «Спорт для всіх». А перехідний кубок від спортивного клубу «Гешко» на почесне збереження взяла Вижниця, в якій, як і в Новодністровську, функціонує місцевий центр «Спорт для всіх».

Змагання відбулися 27.12.14.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Відео: ІІ Спартакіада райцентрів і міст Чернівецької області (міні-футбол)

***

Відео: «Спорт-тайм» від 25.12.12 (настільний теніс, карате, Спартакіада райцентрів, підсумки футбольного сезону, лижний спорт)

***

Фото: Спартакіаду райцентрів 2012 р. з футзалу виграв Сторожинець

***

Фото (волейбол): Спартакіаду райцентрів і міст знову виграла Новоселиця

***

Футзал: У Спартакіаді райцентрів забивав гравець «Таврії»

***

Відео: Спартакіада серед райцентрів і міст області 2011 р. (фінал, міні-футбол)

***

Відео: Спартакіада серед райцентрів і міст області (фінал, волейбол, Новоселиця – Чернівці)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.