Фото: У Чернівцях провели зірковий урок фізкультури 2014

0

У рамках проекту «Буковинський школярик 2014» у центральному парку Чернівців відбувся і символічний урок фізкультури, який провели зіркові спортсмени.

 

Друге благодійне освітнє свято «Буковинський школярик» 30.08.14 провела благодійна організація «Май

Лідія Січенікова та Валерій Чоботар з найвлучнішими учасниками заходу
Лідія Січенікова та Валерій Чоботар з найвлучнішими учасниками заходу

бутнє України» – за підтримки постійних партнерів та інших небайдужих. Головний організатор і координатор заходу Марта Левченко дякує всі патріотам і добрим чарівникам, які допомогли діткам з буковинських притулків, сиротам, інвалідам, переселенцям та діткам військовослужбовців зібрати необхідне до школи. Проект, зокрема, підтримали фірма «ГріКо» (Сергій Гринюк), шоу-група «Вікторія», обласне управління МНС, представництво молочної компанії «Галичина» (Анатолій Гуйван), кафе «Літо», обласний центр «Спорт для всіх» (SportBuk.com), Катерина Ісаєва, Юлія Гандрабура, Галина Гандабура, Марин Гуралюк, «Мувон денс», Ольга Буйна-Дорофтей, ПП «Чоботар», СК «Лідер», фотостудія «Pixel» (Ігор Білецький) танцювальна студія «Максимум» та інші.

Деякі нові партнери долучалися до благодійної акції, як кажуть, прямо «з коліс». Приміром, вже під час свята до організаторів звернулися представниці весільного агентства «Wedding club» (best.cv.ua), які принесли декілька презентів для маленьких буковинців.

Усі присутні дітки-учасники проекту отримали по солодкому подаруночку від представництва молочної компанії «Галичина», за що дякуємо керівнику Анатолію Гуйвану, а також по «спортивному» блокнотику від облцентру «Спорт для всіх» – з координатами місцевих спортивних шкіл.

Серед інших занять (на сцені і просто біля фонтану в парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка) в рамках проекту відбувся і символічний урок фізкультури, на якому з дітьми, на прохання облцентру «Спорт для всіх» та обласного відділення НОК України, займалися титулована лучниця, учасниця юнацької Олімпіади-2010 та Олімпійських ігор 2012 р. Лідія Січенікова, чемпіон в команді і бронзовий призер особисто етапу Кубку світу з карате Валерій Чоботар з друзями зі спортклубу «Лідер» та чарівні представниці студії сучасного танцю «Максимум» Анастасія Воробйова і Тетяна Суханова (вони, як черлідери, працювали з дівчатаками в напрямку «груп підтримки»), а також, звісно, представники облцентру «Спорт для всіх».

Організатори сподіваються, що позитивні емоції від занять під керівництвом зіркових спортсменів і цікавих особистостей посприяють тому, щоби дітки назавжди здружилися з фізкультурою і спортом, які є супутниками успішності і здоров’я.

Аби маленькі учасники проекту відчули і дух змагальності, з дартсу провели і невеличкі змагання, а найвлучніші – Данік Морару (23 очка з 30-ти можливих) та Настя Воронова (21) – отримали на сцені з рук Лідії Січенікової та Валерія Чоботаря «олімпійські» м’ячі з автографами відомих спортсменів.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласного центру «Спорт для всіх»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фан-група «Максимум» (Maximum) на базі студії сучасно-спортивного танцю

***

Фото: Віце-міс спорт навчила дітей «Небесної сотні» стріляти з лука

***

Фото: Рекордну кількість мрій, у т.ч. дітей «Небесної сотні», здійснили на Буковині 1 червня

***

Фото: На Кубку Доброти з боулінгу трофей найщедрішого приніс 1000 грн.

***

Фото: Кубок Доброти з настільного тенісу підтримали і відомі особистості

***

Фото: Міс Чернівців на фонтані і «спортивні дива» в рамках Тижня Доброти 2014

***

Відео: У Чернівцях розгорнули рекордний найбільший прапор України (фото)

***

«Тиждень доброти»: Тенісний клуб «Ейс» здійснив дитячу мрію достроково (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.