Фото: Кубок Доброти з настільного тенісу підтримали і відомі особистості

0

Чотири десятка буковинців змагались за нагороди Кубку Доброти з настільного тенісу, який відбувся 23.05.14 біля кафе «Літо» в парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка.

У грі - тележурналіст Єгор Подкидишев (у минулому - кандидат у майстри спорту з настільного тенісу)
У грі – тележурналіст Єгор Подкидишев (у минулому – кандидат у майстри спорту з настільного тенісу)

У благодійному турнірі взяли участь переважно студенти місцевих навчальних закладів. Проте підтримали проект і деякі відомі особистості з різних сфер – зокрема, відомий тележурналіст Єгор Подкидишев, збірниця України з настільного тенісу Катерина Кізюк, бізнесмен і громадський діяч Родіон Мигалюк.

А головним суддею була Оксана Шкурей – арбітр національної категорії і тренер ДЮСШ №1 (м. Чернівці).

Звітні благодійні змагання відбулися з ініціативи названого Єгора Подкидишева та Павла Дворського-молодшого в рамках Тижня Доброти, який є складовою частиною проекту «Буковинська мрія», який вп’яте в області проводить Благодійний фонд «Майбутнє України» (Марта Левченко) – з метою здійснення мрій знедолених дітей.

Місце для проведення турніру (і інвентар) надало безкоштовно кафе «Літо», яке встановило додатково і призи. Підтримав проект і обласний центр «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Учасники змагалися у чотирьох номінаціях, тобто чоловічій і жіночій, але окремо серед «профі» (І розряд і вище) та любителів.

Результати і фото будуть додані.

в суботу, нагадаємо, о 12:00 в Центрі розваг «Панорама-Чернівці» відбудеться благодійний «Кубок Доброти» з боулінгу, в якому візьмуть участь відомі моделі, спортсмени, депутати, бізнесмени і просто охочі, які готові зробити благодійний внесок (мінімум 200 грн.). Грати учасники будуть безкоштовно. Призери серед дівчат і чоловіків отримають медалі, а на того, хто зробить найбільший благодійний внесок, чекає спеціальний приз і сюрприз:)

Долучайтеся до «Тижня Доброти», допомагайте втілювати мрії малечі, вони дуже-дуже чекають на маленькі дива в якості здійснення мрій!

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.