Ювілей “королівського” керівника і мецената

0

У четвер, 16.02.17, ще молодий і, водночас, вже мудрий ювілей відзначає голова обласної федерації легкої атлетики, багаторічний партнер мвської федерації футболу, співвласник готелю “Буковина” і депутат Чернівецької міської ради чотирьох скликань Валерій Чинуш.

Свого часу Валерій Миколайович допоміг (вкості партнера, а згодом і віце-президента) колишньому футболісту “Буковини”

Сергію Задорожняку так налагодити і активізувати роботу міської федерації футболу, що тепер цю модель називають ледь не зразковою в наших реаліях.
З “королевою спорту” Валерій Чинуш “зріднився” у 2005 році, коли став партнером зіркового бігуна-земляка з Кіцманщини Івана Гешка. Разом вони підкорили світовий Олімп (перемога на чемпіонаті світу 2016 р.), організували “Буковинську милю”, яка згодом отримала статус чемпіонату України з бігу на 1 милю, запустили в Кіцмані проект “спортінтернат”, де перспективні бігуни з регіону мають можливість під “зірковим патронатом” удосконалювати майстерність, а спортклуб “Гешко”, який тримається на підтримці Валерія Миколайовича, допомагав і допомагає ряду провідних атлетів, у т. ч. Наталці Лупу, чиї молодіжні та дорослі успіхи асоціюються з патронатом Валерія Чинуша.
Називати всі спортивні проекти, в яких задіяний Валерій Миколайович, – довга історія. Адже його підтримку відчували або/і відчувають різні види спорту та спортсмени. Проте “найріднішими” для ювіляра, напевно, є “королівські” види спорту футбол і легка атлетика.
Тож саме представники “короля” та “королеви спорту”, передусім, а також інші вдячні спортсмени, тренери, спортививні друзі і партнери вітають Валерія Миколайовича з “найкруглішим” ювілеєм (дві однакові цифри). І бажають, у першу чергу, міцного здоров’я на довги роки, успіхів у бізнесі, втіхи від рідних, сил, натхнення і можливостей реалізувати всі добрі наміри і мрії!
З ювілеєм!

SportBuk.com

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.