Гунчак і Ко здобули ще один трофей

1

Другий за ліком міні-футбольний фінал цього зимнього сезону відбувся 18 лютого 2017 р., в суботу, на стадіоні ГРК «Маленький Париж» у Чернівцях. У фіналі Кубку Чернівецької області 2017 року зустрілися чернівецький «RA–DENT» із ФК «Шишківці», які пройшли нелегкий кубковий шлях і обидві заслужили своє право зіграти у заключному матчі турніру.

Виходячі з результатів попередніх раундів Кубку, переможця у цьому матчі передбачити було важкою справою. Так, «RA-DENT» вийшов на поле без лідерів, які привели «стоматологів» до фіналу Чемпіонату області – без Білоуса та Блажко, та все одно радентівці своєю самовідданністю та командною грою стали сильним супротивником для грізних «Шишківців» на чолі з колишніми зірками «Буковини» Олегом Керчу та Русланом Гунчаком.

Фіналісти продемонстрували цікаву та змістовну гру при майже заповнених трибунах «Маленького Парижу», причому з Шишківців на гру завітала справжня «армія» вболівальників разом із потужною музичною підтримкою. Можливо, вони й були «шостим» гравцем команди, який допоміг шишківчанам триумфувати в цьому поєдинку, але про все – по черзі…

Протягом усього матчу «Шишківці» виглядали десь трішки, а десь і більше, сильнішими. Скажімо так, вони не залишили жодних сумнівів у своїй перевазі. У першому таймі у ворота «RA-DENT»а влетів один м’яч, у другому – ще два. Така перевага в рахунку, безперечно, не могла не розслабити шишківчан, і наприкінці гри «стоматологам» таки вдалося «розмочити» рахунок і не дати «Шишківцям» вийти «сухими з води».

До фінального свистка арбітра залишалося ще кілька хвилин, і за цей час обидві команди мали шанси відзначитися, та жодна із них цими шансами не скористалася.

У підсумку маємо 3:1 на користь «Гунчак, Керчу і компані» і Кубок Чернівецької області з міні-футболу 2017 року їде до Шишківців у шумному супроводі власних шанувальників із Кіцманщини!

Відзначимо, що у переможців голами відзначилися мега-зірки буковинського футболу, лідери “Шишківців” Гунчак і Керчу, а третього м’яча поклав Петро Тимощук. А кращими гравцями матчу визнали Івана Антонюка (“Шишківці”) та Степана Кушніра («RA-DENT»).

Щодо «RA-DENT»у, то команда стала справжнім відкриттям сезону! Дебютувавши в обласному міні-футболі, «стоматологи» відразу увірвалися до еліти, і зіграли в обидвох (!!!) фіналах цієї зими – і в чемпіонаті, і в Кубку! Так, їм не вдалося перемогти в жодному із них, та все одно радентівці продемонстрували потужну гру й вибили з розіграшів цих турнірів багато досвідчених та збалансованих суперників.

Сподіваємось на відповідне продовження і від них, і від шишківчан вже наступного сезону, а поки що ще раз вітаємо ФК «Шишківці» та «RA-DENT» із здобуттям головних нагород цьогорічного Кубку Чернівецької області з міні-футболу! Так тримати!

АЛЬБЕРТ КОМАРІ,

спеціально для ЧОФФ, ffbuk.otg.ua

Фото та відео будуть додані

1 Comment
  1. назар says

    Буде додане відео і фото?

Leave A Reply

Your email address will not be published.