Лідія Січенікова: Думаю, з таким «накатом» ми виграємо Олімпійські ігри (відео)

0

Титуловану лучницю Лідію Січенікову у рідних Чернівцях офіційно вже провели на Олімпійські ігри. Перед від’їздом на навчально-тренувальні збори до столиці (з наступним перельотом до Ріо-де-Жанейро) Лідія розповіла журналістам про останні штрихи підготовки до головного старту чотириріччя та олімпійські плани-мрії.

Михайло Косташ і Лідія Січенікова
Михайло Косташ і Лідія Січенікова

«Інформаційні проводи» на Олімпіаду відбулися у рамках проекту «На каву з чемпіонами» у кав’ярні «Круасан» у новому житловому комплексі «Водограй» (Василь Зазуляк), який багато років є партнером Лідії Січенікової.

У цій приємній атмосфері з пресою спілкувались Лідія Січенікова (03.02.93, «Спартак», «Динамо», ШВСМ, тренер – Олег Осипенко, офіційний партнер – житловий комплекс «Водограй»), її чоловік Михайло Косташ (з яким нещодавно вперше в історії України виграли сімейним тандемом національний чемпіонат у міксі), заслужений тренер України Олег Осипенко (голова тренерської ради Федерації стрільби з лука України) та керівник ЖК «ВОДОГРАЙ» Василь Зазуляк.

Лідія Січенікова зауважила, що олімпійський цикл був непростим, була складна підготовка, не 160601-Vodogray-pres-2-GM-sportbuk.com (102)-Sichenikova-copyвсе одразу складалось із здобуттям командної олімпійської ліцензії, але 2016-й рік «хороший для нас, ми стали чемпіонками Європи і здобули ліцензії і стали теж першими в Анталії, так що я думаю, що з таким «накатом» ми виграємо Олімпійські ігри».

Розповіли вони з чоловіком Михайлом і про тріумф на чемпіонаті України у міксі, і про «сімейні олімпійські мрії».

Олег Осипенко нагадав, що він є нині єдиним, але не першим тренером Лідії Січенікової – першим наставником був Віталій Гуменюк. Зупинився на деяких складнощах і «нюансах» тренувального процесу. А вже після завершення прес-конференції із сумом констатував, що за останній час єдиним, хто поцікавився у нього, як тренера олімпійки, чим може допомогти у підготовці до Ріо-2016, був Василь Зазуляк. А хотілось би, щоби цим цікавились представники влади… Мовляв, можуть телефонувати навіть вночі, якщо йде мова про підготовку до Олімпіади…

До слова, як повідомив керівник міського спорту Дмитро Макаренко, кандидатам до олімпійської збірної України 2016, за поданням обласного відділення НОК України, міська рада планує виділити матеріальну допомогу, але ще не всі формальності уладнали.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Лідія Січенікова у ЖК “Водограй”. Проводи на Олімпіаду-2016

***

***

Січенікова – про «золото» Євро-2016, квартирні та олімпійські перспективи (відео)

***

https://youtu.be/iFqps3iXJvk

***

***

https://youtu.be/T9d6WD1pxsM

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.