Січенікова – про «золото» Євро-2016, квартирні та олімпійські перспективи (відео)

2

У середу, 1.06.16, титулована чернівецька лучниця Лідія Січенікова у кафе «Круасан» нового житлового комплексу «ВОДОГРАЙ» поділилась враженнями від переможного виступу на чемпіонаті Європи у Ноттінгемі (Великобританія) та розповіла про найближчі перспективи, у т.ч. олімпійські та квартирні.

160601-Vodogray-pres-2-GM-sportbuk.com (102)-Sichenikova-copy
Лідія Січенікова у житловому комплексі “ВОДОГРАЙ”

Місце проведення прес-конференції (а точніше зустрічі під назвою «На каву з чемпіонкою», куди запросили представників місцевих ЗМІ), було вибрано не випадково – до житлового комплексу «ВОДОГРАЙ» наша чемпіонка Лідія Січенікова (03.02.93, «Спартак», «Динамо», ЧТЕІ КНТЕУ, ШВСМ, тренер – Олег Осипенко, офіційний партнер – житловий комплекс «Водограй») має переселитися найближчим часом. Василь Зазуляк, керівник цього комплексу, підтримує Лідію ще з тих часів, коли вона робила перші кроки до майбутніх спортивних вершин. Про те, як розпочалась ця співпраця, розповів наставник Лідії – заслужений тренер України Олег Осипенко.
На зустрічі, крім самих героїв, журналістів, були присутні також зірковий бігун Іван Гешко, який очолює обласне відділення НОК України, та «головний спортсмен» міського управління освіти Володимир Цуркан. Вони, до слова, перебували в захопленні від унікальної інфрастуктури комплексу, де запропонували найближчим часом провести ряд спортивно-масових заходів.
Після прес-конференції, Лідія Січенікова, вже на правах «мешканки», провела міні-екскурсію просторою територією комплексу й встигла отримати вітання від майбутніх сусідів та сфотографуватися на пам’ять із охочими.

Інформація буде доповнена.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Лідія Січенікова і Олег Осипенко: прес-конференція у ЖК “ВОДОГРАЙ” після перемоги на Євро-2016 (1 че

***

Чемпіонка Європи 2016 Лідія Січенікова: прогулянка у дворі нового ЖК “ВОДОГРАЙ” 1.06.16

***

***

Стрільба з лука: Як Січенікова і Ко виграли Євро-2016 (відео, фото)

***

 

2 Comments
  1. Пика says

    Поздравляем ,молодец!!!!! Желаем удачи на кубке мира,и попадания на Олимпиаду !!!!

  2. Будемо разом вболівати!;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.