Інтригуючі баталії з паркового волейболу на Петрівському ярмарку 2016 (фото)

0

У неділю, 10.07.16, у рамках волейбольної частини спортивної програми Петрівського ярмарку відбулися вирішальні паркові баталії.

160710-voley-Petrivskiy-2-M-sportbuk.com.ua (52)-Vaskan-copy

Ветерани, які також змагались у парковому волейболі, напередодні через зливу змушені були «переселитися» зі стадіону «Буковина» до ФОК «Олімпія», де довели турнір до фінішу (попередньо планували, що фінальні матчі відбудуться у неділю). У цій номінації (ветеран) у фіналі команда «Буковина сервіс-центр» переграла суперників з Новоселиці, а в матчі за 3 місце «Гравітон» обіграв «Брікс».

У жіночій номінації перемогу знову святкували представниці ЧТЕІ КНТЕУ, яких підсилила екс-збірниця України у різних вікових групах Олена Федоряк. У вирішальному поєдинку хороший бій фавориткам дала «Мрія», укомплектована студентками ЧНУ. Третє місце вибороли представниці смт. Путила. За крок до п’єдесталу пошани зупинились дівчата з обласної ДЮСШ. Приз глядацьких симпатій (кращий гравець турніру) отримала Ванда Гринько (капітан і, так сталось, граючий тренер команди).

Серед чоловіків у фіналі зійшлися Данківці (Хотинський район) та «Мрія». Фаворитами були перші. Проте «мрійники» виграли першу партію і непогано грали і у наступних. Але все ж до підсумкової перемоги не дотягнули – 1:2. Вболівальники відзначили самовіддану гру «ліберо» команди «Мрія» Івана Васкана, який останнім часом є ініціатором і співорганізатором більшості волейбольних змагань на Буковині. У матчі за 3 місце у напруженій боротьбі перемогу здобули представники Динівців (Новоселицький район). Приз кращого гравця отримав Тарас Савків (Данківці). Призи для кращих цього разу були «особливі» – симпатичні футболки (у дівчат – майки) вишиванки місцевого виробництва.

Організатор змагань – міськспортуправління, за підтримки обласної федерації волейболу та облцентру «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Очікували, що на ці волейбольні «баталії» завітає і міністр молоді та спорту Ігор Жданов, який цих вихідних відвідав Чернівці. Але на такий масовий і популярний вид спорту «головний спортсмен країни» час, на жаль, не знайшов. Хоча був зовсім близько – на турнірі зі змішаних єдиноборств ММА у Літньому театрі.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»,
Олександр ЧОБОТАР

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Кубок Петрівського ярмарку 2016 з паркового волейболу, 10 липня

***

Сексапільний волейбол на Петрівському ярмарку 2016 (фото)

***

Сексапільний волейбол на Петрівському ярмарку 2016 (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.