Директором стадіону «Буковина» став Ігор Наболотний (біографія)

0

Зіркового буковинського футболіста Валерія Королянчука на посаді директора стадіону «Буковина» замінив Ігор Наболотний, який нещодавно був представлений як генеральний директор ФСК «Буковина».

 

Валерій Королянчук працював директором Комунального спортивно-оздоровчого підприємства «Буковина» з 2011 року і звільнився за власним бажанням 22.03.2016 р.

А з 29 березня 2016 р. директором КСОП «Буковина» призначений Ігор Наболотний, який у першій половині березня 2016 приступив до роботи на посаді генерального директора футбольно-спортивного клубу «Буковина».

До слова, на цю посаду президент клубу Сергій Гринюк «сватав» Ігоря Наболотного ще наприкінці 2014 р. Останній їздив у складі чернівецької делегації до Тернополя – переймати досвід роботи ФК «Тернопіль», який є комунальним. У Тернополі, варто зауважити, комунальний ФК «Тернопіль» функціонує у тісній співправці з комунальним стадіоном. Більше того, завдяки успішному менеджменту стадіон заробляє і для футбольної команди, чим знімає «зайвий» фінансовий тягар з бюджету.

Останнім часом і в Чернівцях активно вивчають перспективи перетворення ФСК «Буковина» на комунальний клуб. Це не означає, що клуб повністю фінансувався би з міського бюджету. Але місто і так надає ФСК «Буковина» фінансову допомогу. Зате в разі «муніципалізації» клуб отримає додаткові можливості самостійно заробляти на своє існування, а для міста, як співвласника, буде логічніше вкладати кошти у свою команду, отримавши, зокрема, і перспективи отримати якісь кошти від можливого продажу футболістів (якщо робота з резервами, як планується, підніметься на якісно вищий рівень, або, зрештою, якщо «банально» натраплять на суперталантів).

У контексті цих можливих змін у стосунках між футбольним клубом «Буковина» та місцевою владою, а отже і з комунальним стадіоном, можливо, призначення на посаду директора стадіону «Буковина» генерального директора однойменного футбольного клубу є доволі логічним і перспективним.

А тепер до вашої уваги деякі біографічні дані про нового директора.

Наболотний Ігор Іванович, народився 02 серпня 1980 р. у м. Теребовля Тернопільської області. З 1997 року живе у Чернівцях.

Батько – Наболотний Іван Дмитрович, керівник апарату Теребовлянської районної ради, 30 років очолював федерацію футболу Теребовлянського району.

Мати – Наболотна Галина Мирославівна, головний бухгалтер Теребовлянського пенсійного фонду.

Брат – Наболотний Олег Іванович, лікар – хірург, Центр малоінвазивної хірургії при адміністрації Президента України.

Навчався на в Чернівецькому Національному Університеті на математичному факультеті (1997-2002рр.).  Після закінчення навчався в торгівельно-економічному інституті, бухгалтерський облік та аудит (2003-2005рр.)

Працював:

ВАТ ПБК «Славутич» – спеціаліст по плануванню виробництва

ТОВ «Малбі-Захід» – менеджер з логістики

ТОВ «Міст Експрес» – директор філії

ТОВ «ЄвроЕкспрес» – заступник генерального директора

ПАТ «Чернівцігаз» – начальник відділу

Спорт:

Займався волейболом. Грав за команди: «Університет», «Укртелеком», «Буковина-Арт». На даний момент – «Калічанка-Машзавод».

З березня 2016 р. – генеральний директор ФСК «Буковина».

З 29 березня 2016 р. – директор КСОП «Буковина».

Одружений, дружина – Наболотна Антоніна Віталіївна, заступник готовного бухгалтера МКП «Чернівцітеплокомуненерго», син – Наболотний Роман Ігорович, учень 3 класу (ЗОШ №23), займається футболом у футбольній школі «Спарта» (Гуменюк О.А.).

Георгій МАЗУРАШУ, SpoptBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

Наставник «Буковини» Віктор Мглинець: Ігор «спустивши рукава» не буде! (відео)

***

«Буковину» врятують, створивши комунальне футбольне підприємство?

***

Футбол: Чернівчани у матчі «Нива» – «Буковина» забили 5 голів і заслужили овації

***

Футбол: ФК «Буковина» має нових керівників

***

Результативна петиція щодо освітлення стадіону «Буковина»

***

Королянчук і Білоус – про минуле і сьогодення ФК «Буковина»

***

Міні-футбол: Найбільша загроза на ветеранському турнірі – директор стадіону

***

Дяконюка «відправляють» на пенсію. Хто очолить спорт у Чернівцях?

***

Спорт у Чернівцях – оздоровлення громадян чи бізнес?

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.