Футбол: ФК «Буковина» має нових керівників

2

Футбольний клуб «Буковина» очолив бізнесмен і любитель футболу Сергій Гринюк (ТОВ «ГріКо») – колишній президент футзального «Меркурія», який не так давно вигравав першолігову першість України з футзалу.

Президентом клубу Сергій Миколайович, звісно, є на громадських засадах, оскільки не шукає у футболі

Роман Дрінь і Сергій Гринюк
Роман Дрінь і Сергій Гринюк

заробітків для себе, а намагається врятувати чернівецьку команду, яка. на жаль, опинилась на межі припиненні існування. Аналогічно на громадських засадах віце-президентом є ще один чернівецький бізнесмен і депутат міської ради Роман Дрінь.
Виконуючим обов’язки директора клубу поки що став Юрій Гій, який поєднує ці функції з посадою головного тренера. Паралельно нові керівники клубу шукають гідну кандидатуру на місце директора. Тобто хорошого менеджера, який зможе розвивати клуб як комплексний проект, а не просто футбольна команда, яка існує на «подачки» і, відповідно, час від часу приречена опинятися під загрозою зникнення.
Якщо місцева влада підтримає ці пропозиції, ФК «Буковина» може найближчим часом стати комунальним клубом – за прикладом ФК «Тернопіль».
Звісно, нові керівники сподіваються і на активну підтримку з боку вболівальників, адже лише їх масова присутність на трибунах на домашніх матчах може фактично гарантувати, що «Буковина» не лише не зникне з футбольної карти України, а й буде успішно розвиватися і тішити своїх шанувальників гарною грою та новими досягненнями!
***

«Буковину» врятують, створивши комунальне футбольне підприємство?

***

Футбол: Чернівчани у матчі «Нива» – «Буковина» забили 5 голів і заслужили овації

***

Футбол: У «Буковину» повертається колишній президент клубу

***

2 Comments
  1. Андрій Качмарський says

    Знаю нашого нового президента заочно лише, на жаль. Але бачив яку роботу він провів з “Меркурієм”, як і більшість вболвальників команди сподіваюсь, що команда буде жити, як кажуть в Одесі – “неплохо”. Дай Бог Вам наснаги і терпіння пан Сергій!

    p.s. Особисто бачив як п.Гринюк проходив на матч із “Гірником” по білету, хоча міг елементарно пройти через “службовий” вхід (як інші “особи” які буцімто наближені до команди). Проте, він заплатив 20 гривень. Ось таких б патріотів побільше, і можливо фінансова стабільність “Буковини” повернулась би.

    Нам всім терпіння, а президенту – якісного управління командою
    Андрій Качмарський, вболівальник “Буковини” з 28-ми річним стажем. “Хворий” на команду з 9 років

    1. Більше того, Андрію, якби елементарно було більше вболівальників, які готові не лише критикувати “всіх і вся” за те, що не підтримують команду, а просто “брати ноги в руки” і йти на стадіон, то команда могла би грати навіть без генеральних спонсорів і т.п.;) Але ж у нас все ще “країна рад”:) Радників і критиків – хоч відбавляй, а вболівальників на стадіоні – “кіт наплакав”…:( І зовсім не тішить, що 1-2 тис. глядачів – це ніби непогана статистика на фоні інших команд. Бо це, загалом, – ганьба… Пригадую, коли мене, малим ще, старший брат приводив на матчі “Буковини”, я ще не дуже знав, на якому вона місці і т.п., тобто не дуже за цим ще стежив в тих молодших класах, але вже ходив вболівати;) І на рядових матчах, пригадую, незаповненими були лише бокові сектори (хоча і порожніми вони не були). А тепер? Навіть на “Чорноморець” не зібралось бодай тисяч 10…:(

Leave A Reply

Your email address will not be published.