Фото: До Дня Св. Валентина 2015 – пробіг з солодощами і каретною прогулянкою

0

Романтична прогулянка каретою, солодкі подарунки та подвійна «порція» безкоштовного катання на ковзанах на «Льодовому майданчику» Польового очікували на закоханих учасників оздоровчого флешмобу 14.02.15, який був приурочений Дню Святого Валентина.

150214-probizhka-1-kolazh-sportbuk.com

Максимальний віковий діапазон закоханих пар серед учасників оздоровчої пробіжки на стадіоні «Буковина» виявився рекордно великим і сягав до 50-ти років! Їм, як і було про анонсовано, власник «Льодового майданчика» Павло Польовий подарував по 2 години безкоштовного катання на ковзанах, а від ГО «Самопоміч» парам презентували солодощі та романтичну каретну прогулянку (правда, можливістю покататися каретою скористалися лише дві пари).

Взагалі «закоханих бігунів» було менше, ніж очікувалось, завдяки чому солодощі дістались всім учасникам оздоровчого флешмобу.

Традиційно масово на пробіжці був представлений боксерський клуб «Колізей-Машзавод» на чолі з тренером і лідером ГО «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА» Сашком Погодіним. Правда, вони стартували раніше визначеного часу. В «основній групі» стабільністю «виблискують» залучена Галиною Грабовою група пенсіонерів з онуками, компанія «буковинського бігаю чого банкіра» Олексія Бєлякова та ще декілька міні-компаній.

А взагалі здорово, що започатковані (з ініціативи Руслани Мигалюк) обласним центром «Спорт для всіх» оздоровчі пробіжки мають вже більш-менш стабільну підтримку серед чернівчан. А це ще один крочок на шляху до утвердження на Буковині моди на здоровий спосіб життя.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»


***

Фото: Юрій МАЗУРАШУ, Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (фотогалерея буде доповнена!)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.