Школярі Чернівців долучилися до DO like OLYMPIANS

0

18 листопада на базі Чернівецького ліцею №18 в рамках Всеукраїнського проєкту «DO like OLYMPIANS» відбулося спортивне свято для учнів 4-х класів.

Під час церемонії відкриття заходу урочисто прозвучали Державний Гімн України та гімн Національного олімпійського комітету України.
З вітальним словом до учасників виступив кандидат наук з фізичного виховання і спорту, відповідальний секретар олімпійського осередку Буковини Ярослав Галан, який розповів про мету заходу, важливість рухової активності та здорового способу життя і ознайомив учнів з олімпійськими принципами та цінностями.

Майстер спорту України з художньої гімнастики Мислива Валентина провела олімпійську руханку, до якої долучилися усі присутні.

Майстер-клас з мистецтва волейболу репрезентувала майстер спорту України з волейболу Григоришина Тетяна, яка ознайомила учнів з історією і правилами олімпійського волейболу. Практична складова майстер-класу полягала у виконанні школярами базових елементів цієї спортивної гри, а саме «Жонглювання соло» – передачі м’яча обома руками зверху та знизу. Родзинкою майстер-класу були естафети з елементами волейболу, до яких активно були залучені три команди учнів 4-х класів ліцею №18 із символічними назвами «Citius», «Altius», «Fortius».

Усі учасники свята отримали призи та подарунки від відділення НОК України в Чернівецькій області.

Leave A Reply

Your email address will not be published.