Фото: Полку депутатів на оздоровчій пробіжці Польового і Ко прибуло

0

У суботу, 24.01.15, відбувся традиційний оздоровчий флешмоб, в рамках якого охочі побігали на стадіоні «Буковина» і безкоштовно покатались на ковзанах на «Льодовому майданчику».

Цього разу серед любителів оздоровчих пробіжок були і двоє депутатів міської ради – вперше Дмитро Сірман і вдруге Володимира Бешлей. Сірман, до слова, в минулому успішно займався легкою атлетикою. І досі перебуває у непоганій ветеранській формі. А п. Володимир, як кажуть, набирає бігових кондицій, адже останнім часом відвідував «лише» атлетичний зал.

В оздоровчому «строю» і група пенсіонерів, у т.ч. 81-річний Артур Георгійович Десятников, який після 61-річної перерви знову став і на ковзани.

Власник «Льодового майданчика» Павло Польовий, роздаючи охочим запрошення на 1 годину безкоштовного катання на ковзанах, зауважив, що відтепер цей презент треба буде заробляти не просто формальною участю в оздоровчому флешмобі, а прийти в спортивній формі і, звісно, пробігти (або пройти, кому більше підходить оздоровча ходьба) не менше двох кілометрів. Ну, і треба заплатити за прокат ковзанів 15 грн.

Цієї суботи була ще одна невеличка церемонія – постійний учасник пробіжок – блогер і журналіст Олексій Пономаренко вирішив від себе презентувати гарний календар одній з учасниць флешмобу – 86-річній (!) вчительці.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спор для всіх»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: На пробіжку вийшли і депутати, і пенсіонер, який став на ковзани через… 61 рік!

***

Фото: «Староноворічна пробіжка» з… ковзанами і «міжнародними перспективами»

***

Фото: На нічну «староноворічну пробіжку 2015» завітала «Фея» з подарунками

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.