Фото: На пробіжку вийшли і депутати, і пенсіонер, який став на ковзани через… 61 рік!

0

Уперше до суботньої колективної пробіжки 17.01.15 приєднались депутат міської ради Володимир Бешлей та екс-депутат обласної ради Віктор Довганич.

 

Галина Грабова і Валерій Капралов
Галина Грабова і Валерій Капралов

До постійних учасників також приєднались також старші за віком колеги Галини Грабової, які і бігли, і займались «скандинавською ходьбою» з палицями, і просто оздоровчою ходьбою. До слова, майже всі вони скористались і заохочувальним презентом від Павла Польового у вигляді години безкоштовного катання на «Льодовому майданчику». А 81-річний пенсіонерм Артур Георгійович Десятников зізнався, що став на ковзани вперше після 61-річної перерви! І тим не менше тримався впевнено.

Кататися акційно після пробіжки пішли і всі юні учасники оздоровчого флешмобу. Тим, хто ще не дуже впевнено стоїть на ковзанах, «здружитися з льодом» допомагав «хокейний» учасник пробіжки – гравець ХК «Чернівецькі пінгвіни» Валерій Капралов.

«Депутати-бігуни» цього разу на ковзанах не катались. Зате від пробіжки отримали задоволення (а разом з п. Віктором і його маленька собачка, яка не відставала від хазяїна). Володимир Бешлей зізнався, що після перерви важкувато бігати. Проте справа добра і корисна для здоров’я, тому планує регулярно долучатися і до колективних пробіжок облцентру «Спорт для всіх» і «Льодового майданчика» Павла Польового (п. Володимир регулярно відвідує фітнес-зал).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спор для всіх»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: «Староноворічна пробіжка» з… ковзанами і «міжнародними перспективами»

***

Фото: На нічну «староноворічну пробіжку 2015» завітала «Фея» з подарунками

***

Оздоровчу пробіжку поєднали зі «скандинавською ходьбою» і катанням на ковзанах

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.