Міні-футбол: «Динамо» робить ще один крок до перемоги в Бізнес-лізі 2014

0

Важливу перемогу на шляху до ймовірного чемпіонства в турнірі з міні-футболу серед колективів фізкультури «Бізнес-ліга» одержала 19.11.14 команда «Динамо».

 

У попередній грі проти «ГріКо» Дмитро Дучак забив красень-гол у самісіньку «дев’ятку»
У попередній грі проти «ГріКо» Дмитро Дучак забив красень-гол у самісіньку «дев’ятку»

У пропущеному матчі 2 туру динамівці на майданчику з штучним покриттям комплексу «Маленький Париж» зійшлися з «Епіцентром», який на цей час мав в пасиві лише одну поразку (у «Динамо» в пасиві – одна нічия). Як повідомив SportBuk.com власник комплексу «Маленький Париж» Йосип Віцнудель, поєдинок, як і очікувалось, видався дуже цікавим і напруженим. І завершився перемогою «Динамо», яке, таким чином. Зробило ще один крок до чемпіонства у Бізнес-лізі 2014. Вирішальний третій гол під завісу зустрічі забив лідер суперечки бомбардирів Дмитро Дучак (він відзначився дублем).

Запланований інший матч був знову перенесений: за участю «ГріКо» через від’їзд граючого шефа фірми Сергія Гринюка до столиці у справах ФК «Буковина» (де він віднедавна є президентом).

Спробуємо передати «драматургію» поєдинку «Динамо» – «Епіцентр» через коментар кращого бомбардира і автора вирішального голу Дмитра Дучака:

Матч був дуже напруженим. Я забив десь на 5 хвилині. Все було зіграно в дотик. Довга передача на Сашку Крохмалюка, він в родин дотик мені і я з-за штрафної в один дотик забив. Потім ми втратили декілька моментів, після чого забив «Епіцентр». Після прострілу м’яч залетів чи то від їхнього, чи то від Крохмалюка. Далі – гірше для нас. Сергій Париський на виході вибив м’яч в аут, вони швидко розіграли і Саша Діденко забив у порожні ворота – 1:2! А вже потім на полі, яка кажуть, на майданчику була одна команда – «Динамо». Багато моментів ми не реалізували. Крохмалюк не дотягнувся до м’яча перед порожніми воротами, Ілюша Куркуляк міг забити – Андрій Савчук з порожніх вибив, багато рятував Ростік Храпко. За 2 з половиною хвилини до кінця я заробив штрафний біля лінії «карної зони». Розіграли і після сильного удару Кромалюка м’яч опинився у сітці (за уточненням Василя Фурмана, м’яч зачепив Дучака і записаний у протоколі на нього – прим. авт.). А за хвилину до кінця Томащук на фланзі витримав паузу, прострелив і я «вколотив» від душі у ворота. Радості не було меж! Навіть Іван Миколайович Зайцев (полковник міліції – прим. авт.) вмбіг до нас на майданчик. Ну, і я, святкуючи взяття воріт, прокатався на колінах:) Ось такий матч ми зіграли сьогодні».

19.11.14

Перенесений матч 2 туру

13:00. «Динамо» – «Епіцентр» – 3:2 (1:0 Дмитро Дучак, 1:1 Василь Савчук, 1:2 Олександр Діденко, 2:2 Дмитро Дучак, 3:2 Дмитро Дучак)

Результати, турнірне становище і календар ігор Бізнес-ліги 2014 можна переглянути тут:

***

Фото: У Бізнес-лізі 2014 – двовладдя, а від чинних чемпіонів «тікають» медалі

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.