ФК «Іванківці» стали абсолютним чемпіоном області з мініфутболу сезону-2020/21!

0

В неділю, 14 березня, відбулися дві останні зустрічі мініфутбольному сезоні. Інформує прес-служба АФЧО (ffbuk).  Спочатку за традицією зіграли матч за III місце. В ньому зійшлися ФК «Кіцмань» і чернівецький «НДЕКЦ МВС». Два колективи вже досить добре знали одне одного, адже вони вже зустрічалися в нинішньому сезоні у грі групового етапу ЕЛІТ-раунду (в I турі перемогу з рахунком (1:0) святкував «НДЕКЦ МВС»). Матч вийшов досить напружений і боротьба між двома претендентами на “бронзу” тривала до останніх секунд. А перемогу все ж святкував «НДЕКЦ МВС» з рахунком 3:2. 

Фінальна зустріч між «Іванківцями» та чернівецьким «ТОМ-студіо» вийшла не менш захоплююча. Ці суперники зустрічалися в нинішньому сезоні вже двічі. У першому поєдинку в рамках групового етапу зони «С» команди розійшлись з бойовою нічиєю 2:2, потім у фіналі Кубку області в зоні «С» сильнішими виявились «Іванківці». Тому цей матч був досить принциповим для обох колективів.  

У першому таймі відзначився кращий бомбардир «Іванківців» Максим Ілюк. І хоча «ТОМ. Studio» дуже прагнули зрівняти рахунок, але на 39 хвилині Андрій Беженар подвоїв перевагу своєї команди та встановити остаточний рахунок гри. Тому цього мініфутбольного сезону трофей знову дістався представникам Кіцманського району. І сміло можна сказати, що цього сезону «Іванківці» зробили переможний хет-трик і повністю домінували в чернівецькому мініфутболі.

Фінал. «Іванківці» – «ТОМ. Studio» – 2:0 

«Іванківці»: Костянтин Гуцул, Богдан Степаненко, Максим Максимюк, Ілля Гуцуляк, Максим Ілюк, Василь Томащук, Андрій Беженар, Тарас Сивка, Артем Меркушов, Андрій Фучинський, Святослав Лаврук, Валерій Кривинчук, Андрій Савчук, Олександр Крохмалюк.

«ТОМ. Studio»: Сергій Чернобай, Юрій Кисилиця, Сергій Максимчук, Юрій Антонюк, Павло Бабій, Олексій Бакалярик, Олександр Бакалярик, Олександр Карапка, Олександр Степанов, Олег Молдован.

Голи: Максим Ілюк (14), Андрій Беженар (39).

Leave A Reply

Your email address will not be published.