Чернівецький каратист завоював «срібло» на турнірі Karate 1-Premier League

0

12-14 березня в Стамбулі пройшов етап Прем’єр Ліги Karate 1. Буковинські спортсмени (Валерій Чоботар, Віктор Стефанюк, Андрій Заплітний та Різван Талібов) у складі збірної України не тільки взяли участь у даному турнірі, а навіть здобули медаль. Хоч Різван і не здобув перемогу у фіналі категорії понад 84 кілограм, але хочеться відзначити, що це вже другий великий успіх 23-річного Різвана на Прем’єр Лізі. Рік тому він виграв золото в Зальцбурзі – вперше для українських представників важкої ваги.

Турнірний шлях нашого медаліста був не простий. Різван Талібов на шляху до фіналу подолав суперників з Чорногорії (5:3), Хорватії (6:0), Азербайджану (6:5) та Косова (6:3). І лише у фіналі чернівецького бійця зміг зупинити іранець Саджад Ганджзаде – 0:7. Інформує прес-служба УФК

Хочеться відзначити також інших представників чернівецького карате, які також досить не погано виступили у Стамбулі, і показали, що знаходяться в хороших кондиціях незважаючи на вимушену змагальну паузу.  3 бої на турнірі провів Андрій Заплітний (-75 кг) та по одному поєдинку Віктор Стефанюк (-60 кг) і  Валерій Чоботар (-84 кг)

Наші вітання призеру та його тренеру – Станіславу Золотухіну.

Leave A Reply

Your email address will not be published.