Хто потрапив у півфінал ЕЛІТ-раунду?

0

Минулого вікенду в ГРК «Маленький Париж» були зіграні вирішальні матчі ЕЛІТ-раунду обласного чемпіонату з мініфутбол на Буковині. Про це повідомляє пресслужба Асоціація футболу Чернівецької області.

Вже в першому матчі зустрілись чинний чемпіон області й Кубку області, переможець зони «С»-2020/21 та володар Кубку зони «С» ФК «Іванківці» та «Чернівецький рятувальник». Команди зустрічаються в цьому сезоні не вперше (на груповому етапі зони «С» вони зіграли внічию, а у фіналі зональних змагань перемогли «Іванківці»). І хоча фаворитом вважались «Іванківці», але «рятувальники» мали твердий намір перемогти. Вони не тільки відкрили рахунок у матчі, а і подвоїли його. У «Іванківців» в першій частині не виходило геть нічого, як результат жодного небезпечного моменту біля воріт «рятувальників» в першому таймі!

В середині другої половини гри рахунок був вже 4:0 на користь «Рятувальника» і, здавалося, що гру вже можна завершити.  Але чемпіони були проти!  Протягом шести хвилин «Іванківці» зрівняли рахунок у грі, а в серії пенальті переграли своїх опонентів з рахунком 4:3 і вийшли у півфінал ЕЛІТ-раунду! 

Не менш цікавим вийшов матч між ФК «Кіцмань» та ФК «Глибока». Хоча ФК «Кіцмань» вів у рахунку 2:0, але перевагу втримати не зумів і «глибочани» зробили перший камбек.  Другий тайм вийшов не менш захоплю ніж перший. Спочатку «Глибока» впевнено повела у рахунку 4:2, а згодом гравці ФК «Кіцмань» зібрали всі свої сили та зрівняли рахунок – 4:4. В серії післяматчевих пенальті переміг саме «Кіцмань» з рахунком 5:4! 

В матчі між «ТОМ-студіо» – ФК «Чагор», сильнішими виявились перші. Чернівецький «ТОМ-студіо» без особливих зусиль обіграв своїх опонентів. І якщо в першому таймі ФК «Чагор» ще намагався втримати рахунок, то у другій половині гри «студійці» довели рахунок до непристойного – 7:2. «ТОМ-студіо» відправляється в півфіналі. 

Останній матч також не розчарував глядачів. Двічи михайлівська «Магістраль» виходила вперед у грі проти «НДЕКЦ» і двічи суперник зрівнював рахунок. А в серії пенальті сильнішим виявився «НДЕКЦ» – 5:4, і  другий рік поспіль пробився у півфінал Чемпіонату області!

 

7 березня. 1/4 фінала ЧО з міні-футболу

  • ФК “Іванківці” – “Чернівецький рятувальник” – 4:4 (пен. – 4:3)
  • ФК “Кіцмань” – ФК “Глибока” – 4:4 (пен. – 5:4)
  • “ТОМ-студіо” Чернівці – ФК “Чагор” – 7:2
  • “НДЕКЦ” Чернівці – “Магістраль” Михайлівка – 2:2 (пен. – 5:4)

13 березня. 1/2 фінала ЧО з міні-футболу

  • ФК “Іванківці” – ФК “Кіцмань”
  • “ТОМ-студіо” Чернівці – “НДЕКЦ” – Чернівці

Leave A Reply

Your email address will not be published.