Фото: «Спортивний» факультет ЧНУ відсвяткував 6-річчя

0

У четвер, 30.10.14, відбулися урочистості, присвячені 6-річчю факультет фізичної культури і здоров’я людини Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

141030-Denj-fakuljtetu-FK-NU-sportbuk.com (35)

Попри спеціалізацію факультету-іменинника, перша частина заходу була присвячена трагічним подіям на сході країни. Крім короткої інформації на відповідну тематику та хвилини мовчання в знак пам’яті про загиблих на Майдані і в зоні АТО, присутні стоячи привітали викладача факультету Олександра Прекурата, який не так давно повернувся після служби в АТО і полону в ЛНР…

З вітальними словами першим, як і належить, звернувся декан факультету Ярослав Зорій. Він же вручив відзнаки не лише від факультету, а й від обласного освітянського спортуправління (Корнелій Жукотинський) та керівництва ЧНУ (Степан Мельничук). Окремо варто відзначити «відкладене нагородження» президента ФК «Університет» Миколи Осадця, якому ще під час цьогорічних іменин столиці Буковини мали вручити медаль «На славу Чернівців». Але так сталось, що цю почесну відзнаку Микола Манолійович отримав вже під час іменин рідного факультету.

Серед почесних гостей заходу були, зокрема, найтитулованіший буковинський спортсмен, голова обласного відділення НОК України Іван Гешко та директор обласного центру «Спорт для всіх», випускник історичного факультету ЧНУ Георгій Мазурашу.

Іван Тарасович вручив від НОК України дипломи викладачам Ользі Петрівні Ніколайчук (заслужений майстер спорту з боротьби самбо) та Петру Іллічу Євстратову, а також грамоту від відділення студентці Олександрі Гаращенко. Від облцентру «Спорт для всіх» подяки і презенти отримали викладач Леонід Аркадійович Фоменко та студенти Крістіна Глушко, Флора Лучич та Віталій Андрієць (останній був відсутній).

Фото та інформація будуть додані.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


***

Буковинські спортсмени – на фронті (учасники АТО)

***

Викладача ЧНУ звільнили з полону ЛНР!

***

Буковинці – призери ІІ Всеукраїнських ігор серед студентської молоді (фото, відео)

***

Лучник-чемпіон і футболісти «Буковини» в День здоров’я зайнялись… фітнесом (відео, фото)

***

Відео: Запорука здоров’я і довголіття – рухова активність і позитивні емоції

***

Чернівчанин став лауреатом «олімпійського» конкурсу спортивної фотографії 2013

***

Фото: Олімпієць відкрив у Чернівцях «Олімпійський кабінет»

***

У Чернівцях розіграли призи серед студентів-богатирів (фото, відео)

***

Фото: Богатир Ільїн на «Фестивалі фітнесу» у Чернівцях

***

Фото (Міс спорт-2011/12): Таїсія Шпортій (художня гімнастика)

***

Фото: День факультету фізичної культури та здоров’я людини ЧНУ

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.